15 Temmuz Darbe Girişimi Yıl Dönümünde Anma Ziyareti
15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde İncirliova’da önemli bir ziyaret gerçekleştirildi. İlçe protokolü, Gazi İbrahim Çalışkan’ı evinde ziyaret ederek gazilere ve şehit ailelerine olan saygılarını sundu. İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, bu anlamlı buluşma sırasında duygularını paylaştı ve “Vatan uğruna canını ortaya koyan kıymetli gazimize şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Protokol Tarafından Unutulmadı
15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen darbe girişiminin yıldönümü dolayısıyla İncirliova Kaymakamı İlhan Abay, Belediye Başkanı Aytekin Kaya ve diğer protokol üyeleri, milli mücadelenin simgeleri olan gazileri yalnız bırakmadı. Bu çerçevede İncirliovalı Gazi İbrahim Çalışkan’a bir ziyaret gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Kaya, ziyaretle ilgili açıklamasında, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Gazi İbrahim Çalışkan ve değerli ailesini ziyaret ettik. Kendisi ve ailesine sağlık, huzur ve uzun ömürler diliyorum” şeklinde konuştu.
Bu özel anma etkinliği, İncirliova’da vatandaşların milli birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdi. İncirliova protokolü, bu anlamlı günde gazilerin yanında olmak için bir araya gelerek dayanışma örneği sergiledi.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
15 TEMMUZ HAİN DARBE GİRİŞİMİNİN YILDÖNÜMÜ DOLAYISIYLA İNCİRLİOVA PROTOKOLÜ, GAZİ İBRAHİM ÇALIŞKAN’I EVİNDE ZİYARET EDERKEN, İNCİRLİOVA BELEDİYE BAŞKANI AYTEKİN KAYA; “VATAN UĞRUNA CANINI ORTAYA KOYAN KIYMETLİ GAZİMİZE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM” DEDİ.