İkizler erkeği yönlendirebileceği ve kendisini anlayan kadınlardan hoşlanır. Özgürlüğünü kısıtlayan kadınlara yaklaşmayı tercih etmezler. İkizler erkeği istekleri doğrultusunda hareket etmeyi sever. Buna engel olmayacak ve hatta uyum sağlayacak kadınları severler. Sorumluluğu sürekli kendisi yüklenen kadınlardan uzak durmayı tercih ederler.

Kadınlarda Nasıl Özellik Ararlar?

Kendi ayakları üzerinde duran, güçlü kadınlar hep dikkatlerini çeker. Kendilerini yönlendirmeyecek ama aynı zamanda istedikleri zaman ikizler erkeğini yönlendirebileceğini gösteren kadınları severler. Aldıkları kararları sorgulamayan ve yargılamayan kadınlar hayatlarında her zaman tercih sebebidir. Kendisini sıkmayacak, rahatını bozmayacak kadınları severler. Sabit düşünceli ve yeniliklere kapalı kadınlardan hoşlanmazlar.

İkizler Burcu Erkeği İçin En Önemli Şeyler Nelerdir?

İkizler erkeği için annelik çok önemli ve en temel unsurdur. Kendi annelerine çok düşkün olurlar. Birlikte oldukları kadınlarda bilgi ve zeka ararlar. Bilgiye, zekaya, dış görünüşe ve kültür bilgisine çok fazla önem verirler.

Astroloji kuşağında eğitime en önem veren burç olarak adlandırabiliriz ikizler erkeklerini…
Bu yüzden birlikte oldukları kadınların eğitim seviyesi ve kültür yelpazesi onlar için çok önemlidir. İkili diyaloglara çok fazla önem verirler. Gizemli davranan kadınlardan hoşlanmazlar ama kendileri tam bir gizem abidesidir. İkizler erkeğini kesinlikle tanıyorum diyemezsiniz. Çünkü her zaman sizi şaşırtabilecek yeni huyları ortaya çıkabilir.

İkizler Erkeğini Etkilemenin Yolları 

İkizler erkeği sürekli olarak farklılıklar gösterir. Duyguları, hisleri her an değişim gösterebilir. Bu yüzden onları anlamakta etkilemekte oldukça zor olabilir. Ama bu burcun erkeğini anlamaktansa etkilemek kısa süreli bir birliktelik ise kolaylaşabilir.

Dış görünüme ve giyiminize dikkat etmeniz ikizler erkeğinin dikkatini kolaylıkla çekebilir. İkizler erkeği bütün sorumluluğu üzerine alan kadınları sevmedikleri halde sorumluluk sahibi insanlarla birliktelik kurmak isterler. Yani bilmeniz gereken en önemli şey gereksiz sorumluluk almayın ama aynı zamanda sorumluluk sahibi olduğunuzu ve onu istediğiniz zaman yönete bileceğinizi  ikizler erkeğine hem gösterin hem de hissettirin.

İstediğiniz ilişki uzun soluklu bir ilişki ise işiniz biraz daha zor. İkizler erkeği zeki, kültürlü ve eğitimli kadınları severler. Sabırlı olmanız sizin için büyük bir avantaj. Birliktelik yaşamak istediğiniz ikizler erkeğine, ona çok iyi bir arkadaş, çok iyi bir eş ve en önemlisi çok iyi anne olabileceğinizi gösterin.

 

 

İkizler Burcu Nasıl Erkeklerden Hoşlanır?

            İkizler burcu, giyimine önem veren, entelektüel, zarif ve kibar bir burçtur. Bu sebeple partnerinde de bunu görmek ister. Öğrenme isteği ve açık fikirliliği, konuşkanlığı, sohbeti daldan dala götürürken karşısındaki insanın karşısında susup kalması ya da sadece onaylamasını istemez. Bunun aksine daha fazla şey söylemeli, bu konuda daha çok bilgisi olduğunu ikizlere ispatlamalıdır.
 
            Aslında ikizler burcuna sapyoseksüel bir burç denilebilir. Zeki oldukları gibi zeki, bilgili, kendisini geliştirmeyi seven insanlardan hoşlanır. Paraya ya da maddiyata çok önem vermez onunla sahilde bir simit yemeniz de onu mutlu edecektir. Önemli olan gözlerinizdeki aşkı sizde görmesidir.

Nasıl Giyinen Erkeklerden Hoşlanır

            İkizler burcu, partnerinin kendisinin yanında daha paspal görünmesini istemez. Bu sebeple aslında ikizler için önemli olan bakımdır. Karşısındaki kişi onun yanına geliyor diye özenle hazırlanıyorsa mutlu olur. Çünkü kendisi için bir şeyler yapıldığını görür. 

İkizler Burcu İçin Cinsellik

İkizler burcu insanı astrolojide hava burcu sınıfındadır. Hava grubu burçları cinsellik konusunda rahattırlar. Hiçbir şeyden çekinceleri yoktur. Bu yüzden her şeyi doruklarına kadar yaşamaktan zevk alırlar. Bu burcun insanları cinsel fantezileri severler. En çok elleri, omuzları ve sırtlarından tahrik olurlar. Cinsel ilişki esnasında partneriyle konuşmaktan veya küçük oyunlar oynamaktan zevk alırlar. Çok çabuk sıkılabilirler. Bu yüzden aynı şeyleri yapmaktan hoşlanmazlar, değişiklik şarttır.
 
İkizler Burcu İlişkide Neye Önem Verir

            İkizler burcu insanı için çapkın diyebiliriz. Bu yüzden bu burcun insanı sizinle flört mü ediyor yoksa gerçekten aşık mı ona karar verin. Eğer sizden kolay vazgeçebiliyor ise bilin ki sizinle uzun ilişki düşünmüyor. Ama eğer sizinle sürekli konuşuyor, hep yanınızda olmak istiyor, hatta sürekli aslında hiç yapmadığı şeyleri yaptığını söylüyorsa bilin ki aşk kapısını çalmış demektir. İkizler burcu insanının ilişkide en çok önem verdiği şey aşktır.
 
            Aşk yerini sevgiye bırakabilir evet ama sevgiden başka bir mecraya asla devredilmemelidir. Çünkü bir ikizlerin ilişkisini ayakta tutan tek şey partnerine olan aşkı ya da büyük sevgisidir. Bunun yanında cinsellik ikizler için önemlidir. Cinsel yönde eğer eksik hissediyorsanız bu konuda bir şeyler yapmanız gerekli. Çünkü cinsel yaşamı eğlenceli olan ikizler bu konuda sorun çıkarabilir.