Balıkesir’in Edremit ilçesinde bulunan İDA-SAR Arama Kurtarma Derneği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Edremit İtfaiye Grup Amirliği’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.
Bu buluşmada, olası afet senaryoları ve bu tür durumlarla başa çıkabilmek için alınabilecek önlemler üzerine karşılıklı değerlendirmeler yapıldı. Bunun yanı sıra, İDA-SAR üyelerinin ileride alacakları eğitimler hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyarette, İDA-SAR Başkanı Şenay Demiryontan ile dernek üyeleri İtfan Kolçak ve Emrah Elmas yer aldı. Edremit İtfaiye Grup Amiri Fatih Asar, toplantıda yürütülen projeler ve acil durum müdahale stratejileri hakkında bilgi verdi.
Ziyaretin sonunda, iki kurum arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi amacıyla olumlu ifadelere yer verildi.
İDA-SAR Derneği, Edremit İtfaiyesi’ni Ziyaret Ederek Afet Önlemlerini Görüştü
İDA-SAR Arama Kurtarma Derneği, Edremit İtfaiye Grup Amirliği ile afet önlemleri ve eğitim konularında bir araya geldi. Dernek Başkanı Şenay Demiryontan ve üyeler, Edremit İtfaiye Grup Amiri Fatih Asar’dan bilgi aldı. İş birliği mesajları verildi.

