Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 13 İl’de 407 Konut, 17 İş Yeri ve 96 Ahırın Yıkık ya da Ağıra Hasarlı Olduğunu Açıkladı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 1 Haziran’dan itibaren 13 ilde 407 konut, 17 iş yeri ve 96 ahırın yıkık veya ağır hasarlı olduğunu açıkladı.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    İçişleri Bakanı Yerlikaya’dan Önemli Açıklama

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 1 Haziran tarihinden bu yana Türkiye genelinde kapsamlı bir değerlendirme yaptıklarını duyurdu. Yerlikaya, bu süreçte 13 ilde toplamda 407 konut, 17 iş yeri ve 96 ahırın yıkık ya da ağır hasar görmüş olarak tespit edildiğini açıkladı.

    Yıkım ve Hasar Raporu

    Bakan, yapılan kontroller sonucu ortaya çıkan bu rakamların, ülke genelindeki yapıların durumu hakkında önemli bilgiler sunduğunu belirtti. Yerlikaya, tespit edilen hasarlı yapılarla ilgili gerekli işlemlerin başlatılacağını vurguladı.

    Önemli Uyarılar ve Önlemler

    Yerlikaya, vatandaşları yapılarının güvenliğini kontrol etmeleri konusunda uyardı. Ayrıca, gelecekte benzer durumların yaşanmaması adına alınacak tedbirlerin ve yapılacak çalışmaların önemine değindi.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı