Hendek’te Fenalaşan Yaşlı Adam Kaza Yaptı
Sakarya’nın Hendek ilçesinde seyir halindeyken kalp krizi geçiren 70 yaşındaki bir adam, kontrolden çıkan aracıyla bir otomobile çarparak hayatını kaybetti.
Olayın Ayrıntıları
Şehit Ali Gaffar Okkan Caddesi’nde meydana gelen kaza, minibüs sürücüsü Engin Şahin’in aniden fenalaşmasıyla gerçekleşti. Direksiyon başında bayıldığı öğrenilen Şahin, otomobilin kontrolünü kaybederek önündeki araca çarpan bir kaza yaptı. Olayın ardından çevredekiler durumu hemen acil durum ekiplerine bildirdi.
Sağlık ve polis ekipleri, olay yerine hızla ulaşarak müdahalelerde bulundu. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Engin Şahin, yapılan testlerde kalp krizi geçirdiği belirlendi. Ne yazık ki, intensive care department’da tüm çabalara rağmen yaşamını yitirdi.
Hastanede Hayatını Kaybetti
Olay, bölgedeki vatandaşlar arasında büyük üzüntü yarattı. Kaza anı ve akabindeki durumu görenlerin verdiği bilgiler, yaşlı adamın sağlıklı bir şekilde aracı kullanırken aniden rahatsızlandığı yönünde. Şahin’in kalp krizi nedeniyle vefat etmesi, ambulans ekiplerinin geç kalmasına bağlanıyor.
Hayatını kaybeden adam, Hendek’teki sakinler tarafından tanınan bir isimdi. Ailesi ve yakınları için bu acı kayıp, büyük bir şok ve yas sebebi oldu.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı