Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Hatay’da Park Halindeki Pikap Yangını Hızlı Müdahale ile Söndürüldü

    Hatay’ın Defne ilçesinde park halindeki bir Skoda pikap alev alarak yandı. İhbar üzerine itfaiye ekipleri hızlıca müdahale etti ve yangını kontrol altına alarak çevredeki araçları korudu. Olayda yaralanan ya da can kaybı yaşanan olmadı ancak araçta zarar meydana geldi.

    Hatay'ın Defne ilçesinde park halindeki bir Skoda pikap alev alarak

    Hatay’da Pikap Yangını Paniğe Yol Açtı

    Hatay’ın Defne ilçesinde park edilmiş bir pikapta meydana gelen yangın, mahalle sakinlerini tedirgin etti.

    Yangının Sebebi Ne Olabilir?

    Olay, Orhanlı Mahallesi’nde bir Skoda marka pikap aracının park halinde yanmaya başlamasıyla gerçekleşti. Aracın alevler içinde kaldığını fark eden çevredekiler, derhal durumu yetkililere bildirdi.

    İtfaiye Ekipleri Hızla Olay Yerine Sevk Edildi

    Kısa süre içinde Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri, olay yerine intikal etti. Alevlerin hızla sıçradığı yangında, itfaiyecilerin etkili müdahalesi sayesinde çevredeki diğer araçların da alevler tarafından etkilenmesi önlendi.

    Yangın Sonrası Durum

    Yangın sonucunda herhangi bir yaralanma ya da can kaybı yaşanmazken, pikapta ciddi hasar oluştu. Olay sonrası araç sahiplerinin büyük bir şaşkınlık yaşadığı bildirildi.