Hatay’da aranan 52 kişi gözaltına alındı, 23’ü tutuklandı. Emniyetten suçla mücadele vurgusu.

Editör
1 Dakika Okuma
Hatay’da aranan 52 kişi gözaltına alındı, 23’ü tutuklandı. Emniyetten suçla mücadele vurgusu.

Hatay’da Aranan Şahısların Yakalanmasına Yönelik Operasyon: 52 Gözaltı, 23 Tutuklama

Hatay’da aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda 52 kişi gözaltına alınırken, bunlardan 23’ü mahkemece tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, aranan şahısların yakalanmasına yönelik 30 Aralık 2025 tarihinde il genelinde kapsamlı bir çalışma yürütüldü. Yapılan operasyonlarda; hırsızlık, dolandırıcılık, kasten yaralama, cinsel suçlar ve uyuşturucu madde ticareti/bulundurma gibi birçok suçtan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 52 şahıs İl Emniyet Müdürlüğü görevli memurları tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Operasyon çerçevesinde, 5-10 yıl arası hapis cezasına çarptırılan 4, 2-5 yıl arası hapis cezası alan 10 ve 2 yıl ile 6 ay aralığında hapis cezası bulunan toplam 52 şahıs gözaltına alındı. Yakalanan şahırlardan 23’ü tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Emniyet yetkilileri, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini duyurdu.

İhlas Haber Ajansı

Bu Makaleyi Paylaş