Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Hatay’da Aranan 4 Şahıs Yakalandı, 3’ü Tutuklandı

    Hatay’ın Arsuz ve İskenderun ilçelerinde çeşitli suçlardan aranan dört kişi yakalandı. Y.E.D., K.T., H.G. ve S.B. adli işlemlere tabi tutuldu. S.B. serbest bırakılırken, diğerleri tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

    Hatay’ın Arsuz ve İskenderun ilçelerinde çeşitli suçlardan aranan dört kişi

    Hatay’da Aranan 4 Şahıs Yakalandı

    Hatay’a bağlı Arsuz ve İskenderun ilçelerinde çeşitli suçlardan aranan 4 kişi, yapılan operasyon sonucu gözaltına alındı.

    Emniyet Ekiplerinin Başarılı Operasyonu

    İl Emniyet Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği çalışmada, bilişim sistemlerini ve banka ya da kredi kurumlarını dolandırıcılık amacıyla kullanan Y.E.D., kesinleşmiş 5 yıllık hapis cezasıyla birlikte Arsuz Şarkonak Mahallesi’nde yakalandı. Bunun yanı sıra, İskenderun Pınarbaşı Mahallesi’nde meydana gelen genel güvenliği tehlikeye sokma, mala zarar verme ve tehdit suçları (oto kurşunlama) nedeniyle aranan K.T. da operasyon kapsamında ele geçirildi.

    Ayrıca, belediye çalışanlarına karşı kasten yaralama ve hakaret eden H.G. ile S.B. isimli şüpheliler de yakalanarak gözaltına alındı.

    Adli Süreç ve Sonuçları

    Operasyon sonrasında alıkonulan şahıslar adli makamlara sevk edildi. Bu süreçte S.B., adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, diğer üç şüpheli tutuklanarak ceza evine gönderildi. Hemen akabinde, adliye sürecinin devam ettiği öğrenildi. Bu başarılı operasyon, Hatay’daki güvenlik güçlerinin suçla mücadelesinin kararlılıkla sürdüğünü gösteriyor.