Haber Kenti

Hatay’da 77 Yaşındaki Adam, Eşini Öldürüp Banyoya Açtığı Çukura Gömerek Tutuklandı

Hatay’da Bir Skandal: Eşini Öldürdükten Sonra Gizledi

Hatay’ın Erzin ilçesine bağlı Gökdere Mahallesi, korkunç bir cinayete ev sahipliği yaptı. 77 yaşındaki B.S., 61 yaşındaki eşi Meliha S.’yi baltayla başından vurup, cesedini evin banyosuna kazdığı çukura gömerek ağır bir suç işledi.

Olayın nasıl ortaya çıktığı ise dikkat çekici. Meliha S.’den uzun süre haber alamayan çocukları, durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ekipleri, ihbar üzerine hemen harekete geçerek, B.S. ile görüşme gerçekleştirdi. Yapılan sorgulama esnasında, yaşlı adam eşini öldürdüğünü ve cesedini gömdüğünü kabul etti.

Adalet Süreci Başladı

Olayın ardından B.S., jandarma tarafından gözaltına alındı ve gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkeme, yaşlı adamı tutuklama kararı vererek cezaevine gönderdi. Bu olay, yerel halkta büyük bir şok etkisi yarattı ve cinayetle ilgili detayların ortaya çıkması bekleniyor.

Exit mobile version