Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    “Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Antakya’daki Afet Konutlarının İnşaatını İnceledi”

    Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Antakya’da hızla devam eden afet konutlarının inşaatını yerinde inceledi. Alahan’da 282 konut ile ticaret merkezi ve cami, Serinyol’da ise 983 konut yapılıyor. Proje, modern ve güvenli yaşam alanları sunmayı amaçlıyor.

    Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Antakya'da hızla devam eden afet konutlarının

    Hatay’daki Afet Konutlarının İnşaatı İlerliyor

    Hatay’ın Antakya ilçesinde yapımı devam eden afet konutlarında inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bölgedeki yeniden yapılandırma sürecini yakından takip eden Vali Masatlı, Serinyol ve Alahan mahallelerinde gerçekleştirilen inşaat alanlarını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

    Modern ve Güvenli Yaşam Alanları Oluşturuluyor

    Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremin yaralarını sarmak amacıyla Hatay’da inşa edilen yeni konut proyekti, bölgenin yeniden yapılandırılma çabalarının bir parçası. Özellikle hâlihazırda yerle bir olan Antakya ilçesi için büyük bir dönüşüm süreci başlatılmış durumda. Modern ve güvenli yaşam alanları oluşturmayı hedefleyen konutlar, sağlam zemin etütlerine dayalı olarak çağdaş şehircilik ilkeleri ve çevre dostu yaklaşımlar ile inşa ediliyor.

    Alahan Mahallesi’nde 282 konut, 3 dükkan içeren bir ticaret merkezi ve bir cami inşaatı sürerken, Serinyol Mahallesi’nde ise toplam 983 konut projesi devam ediyor. Vali Masatlı’nın gözlemlediği bu projeler, bölge halkının yeniden güvenli bir yaşam alanına kavuşmasını sağlamak için titizlikle yürütülüyor.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı