Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Hakkari’nin Yüksekova İlçesinde 65 Kilogram Eroin Ele Geçirildi!

    Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, İran uyruklu 1971 doğumlu şahsın kullandığı tırda yapılan aramada, dorsenin tabanına gizlenmiş 65 kilo eroin bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

    Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, İran uyruklu 1971 doğumlu şahsın kullandığı tırda

    Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki bir tırda gerçekleştirilen bir incelemede, dorsenin alt kısmında bulunan tahta içerisine gizlenmiş 65 kilo uyuşturucu madde bulundu.

    Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

    Valilikten elde edilen bilgilere göre, Esendere Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalara paralel, 4 Ağustos 2025 tarihinde İran’dan Türkiye’ye giriş yapmaya gelen bir tırda detaylı bir arama gerçekleştirildi. Bu araçta, 1971 doğumlu İran İslam Cumhuriyeti vatandaşı tarafından yönetilen İran plakalı tırın dorsesinin tabanında gizlenmiş paketler içerisinde toplamda 65 kilo eroin bulundu.

    Soruşturma Devam Ediyor

    Yüksekova Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda, söz konusu uyuşturucu madde ile birlikte tıra da el konuldu. Bunun yanı sıra, Esendere Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili yürütülen soruşturmanın sürdüğü belirtiliyor.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı