Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Hakkari’de 19 Eylül Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı

    Hakkari’de 19 Eylül Gaziler Günü, Valilik bahçesinde düzenlenen törenle kutlandı. Vali Ali Çelik, Garnizon Komutanı Tümgeneral Ferat Vural ve diğer yetkililer, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu, ardından “Kahramanlar Kardeşlik Yolunda” temalı yürüyüş gerçekleşti.

    Hakkari'de 19 Eylül Gaziler Günü, Valilik bahçesinde düzenlenen törenle kutlandı.

    Hakkari’de 19 Eylül Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı

    Hakkari’de 19 Eylül Gaziler Günü, özel bir törenle anıldı.

    Valilik bahçesinde gerçekleştirilen çelenk sunma etkinliğine Hakkari Valisi Ali Çelik, Garnizon Komutanı Tümgeneral Ferat Vural, Emniyet Müdürü Attila Ayata, çeşitli protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katılım gösterdi. Etkinlik, Vali Ali Çelik, Tümgeneral Ferat Vural ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği İl Temsilcisi İbrahim Adıyaman’ın Atatürk Anıtı’na çelenk bırakması ile başladı. Ardından tüm katılımcılar saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı’nı okudular.

    Yürüyüşle Gaziler Günü’ne Dikkat Çekildi

    Törenin devamında, günün anlam ve önemini vurgulayan bir konuşma yapıldı. Konuşmanın ardından “Kahramanlar Kardeşlik Yolunda” temalı yürüyüş gerçekleştirildi. Vali Çelik ve beraberindekiler, ellerinde Türk bayrakları ile valilik önünden başlayarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü önüne kadar yürüdü.

    Etkinlik, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Hakkâri İl Temsilcisi İbrahim Adıyaman’ın konuşması ile sona erdi. Gaziler Günü, ülkenin bağımsızlığı ve güvenliği için mücadele eden kahramanların anısını yaşatmanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi.