Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Hakan Özcan, Efeler’deki Okulların 2025-26 Eğitim Yılı Hazırlıklarını Yerinde İnceliyor

    Aydın’ın Efeler ilçesinde, eğitim yılı hazırlıkları devam ediyor. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Özcan, toplam 180 eğitim kurumunu denetleyerek, okulların yeni döneme hazır olmasını sağlıyor. 54 bin 217 öğrenci için yürütülen hazırlıklar, modern ve sağlıklı bir eğitim ortamı oluşturmayı hedefliyor.

    Aydın'ın Efeler ilçesinde, eğitim yılı hazırlıkları devam ediyor. İlçe Milli

    Efeler’deki Eğitim Kurumları Yeni Yıla Hazırlanıyor

    Aydın’ın merkez ilçesi Efeler’de, 2025-26 eğitim öğretim yılına yönelik hazırlıklar hızla devam ediyor. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Özcan, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek okullardaki durumu denetliyor.

    Aydın, eğitim alanında gösterdiği başarılar ile öne çıkan bir il konumunda. Efeler’de, 24 okul öncesi, 62 ilkokul, 47 ortaokul, 39 lise ve 8 özel eğitim kurumu olmak üzere toplamda 180 eğitim kurumu bulunuyor. Amacının, öğrencilerin daha ferah ve modern ortamlarda eğitim alabilmelerini sağlamak olduğunu belirten Özcan, 8 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan yeni eğitim dönemine hazırlıkları sürdürdüklerini ifade etti.

    Öğrencilerin İhtiyaçlarına Özen Gösteriliyor

    54 bin 217 öğrenci için Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen hazırlıklar, Müdür Özcan tarafından yerinde takip ediliyor. Okul gezileri sırasında, okul müdürlerinden yapılan çalışmalarla ilgili ayrıntılı bilgi alan Özcan, eksiklikleri tespit ediyor ve hazırlık sürecinin aksamadan ilerlemesini sağlamak hedefini güdüyor. İlçe Milli Eğitim Müdürü, ilkokuldan liseye kadar tüm okulların yeni eğitim dönemine sorunsuz bir şekilde girmesi için yoğun çaba harcadıklarını belirtti. Eğitim kalitesini artırmayı amaçlayan bu süreç, Efeler’deki öğrencilere büyük bir katkı sağlayacak.