Gürsel Tekin: Hırsızlık ve Yolsuzlukla İlgili İddialara Cevap Verecek
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığına mahkeme kararıyla atanan Gürsel Tekin, medya organlarına yaptığı açıklamalarda, partilerine yönelik hırsızlık, yolsuzluk ve diğer benzeri iddialara karşı net bir duruş sergiledi. Tekin, yalan ve iftiraların kendilerine zarar vermeyeceğini belirterek, “Hırsızlığa ve yolsuzluğa bulaşmış kişiler gibi asla bir karakterde değiliz. Ancak sizler küçücük paralarla insanları lekelemekten çekinmiyorsunuz,” ifadelerini kullandı.
CHP İstanbul İl Başkanı Tekin’in Medya Çağrısı
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’in görevden alınmasının ardından atanan Gürsel Tekin, medya temsilcilerine önemli bir çağrıda bulundu. 2 Eylül’den bu yana, partinin kimliğine zarar gelmemesi adına çalıştıklarını belirten Tekin, “Gerçek CHP’lilerin bu süreçte yanımızda olduklarını biliyoruz. Ancak troller ve sahte gazetecilerin yaydığı yalanlar sonucunda sahte algılar oluşturdunuz,” dedi.
Çocuklarınızın Gözlerine Bakamayacaksınız
Medya yayınlarına katılma talebinde bulunan Tekin, “Daha önce söz hakkımı kullanmak için defalarca çağrıda bulundum. Yalanlarınızı çürütmek ve açıklama yapmak için kamuoyunun önüne çıkmalısınız,” vurgusunu yaptı. Tekin, bu süreçte, “Sıra sizde, karşımda olmaya cesaretiniz varsa adresim burası. Gerçekleri gözlerinizin içine bakarak söyleyeceğim,” diye ekledi.
Saygımızdan Sessiz Kalıyoruz
Tekin, Cumhuriyet Halk Partisi’nin saygınlığı ve kurumsal kimliği için sessiz kaldıklarını dile getirerek, “Biz her şeyi biliyoruz. Ancak şimdiye kadar partimizin değerlerini korumak için susmayı tercih ettik. Ama zaman geldiğinde konuşmak zorunda kalacağız,” şeklinde konuştu.