KOÇ BURCU 22 HAZİRAN 2020 PAZARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Yeni ay ile birlikte koç burçları bir aylık odak noktanız iletişim konuları olabilir. Bu haftadan itibaren söz, nişan gibi ortaklık gibi konular sizin için önem arz edebilir. Yakın çevrenizde veya kendi hayatınızda bu tip gelişmeler yaşayabilirsiniz. İkiliilişkilerde gelişmeler yaşayabileceğiniz bir dönemdesiniz. Bununla birlikte partnerinizin veya ortağınızın hayatında önemli başlangıçlar meydana gelebilir. Yeni başlangıçlar bu dönem hayatınızın merkezinde olacaktır. Hayatınızda yeni başlangıçlar için ideal bir dönemdesiniz. İşlerinizi nihayete erdirebileceğiniz, belirsizliklerden kurtulabileceğiniz bir hafta yaşıyorsunuz. Bitirmeye cesaret edemediğiniz kötü ilişkilerinizi sonlandırmak için bu hafta sonu adım atabilirsiniz. 

BOĞA BURCU 22 HAZİRAN 2020 PAZARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU


Bu hafta boğa burçları için sözleşme, iş ortaklığı gibi konular önem kazanabilir. Bununla birlikte boğa burçları hafta içinde kişisel sağlık konularına ilgi gösterebilir. Özellikle diyet ve spor gibi konularla daha içli dışlı olmak isteyebilirsiniz. Sağlığınız risk altında olabilir mutlaka dikkat etmelisiniz. Özellikle bel bölgenizde ağrı ve sancılar yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda yeni projeler gündeme gelebilir ve bazı değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Şans sizden yana olacak adım atmaktan ve yeni kararlar almaktan korkmayın. Bu hafta sonu biraz daha kendinize dönmeyi tercih edebilir ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Günlük rutin işlerden sıkılmış ve kendinize daha çok zaman ayırmak istiyorsunuz. 

 

İKİZLER BURCU 22 HAZİRAN 2020 PAZARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İkizler ve yükselen ikizler, yaratıcılık konularına eğilim gösterebileceğiniz bir dönemdesiniz. Özellikle yalnız olan ikizler burçları aşk sezonunu açabilirler, hazırlıklı olun. Çocuk sahibi olmak isteyen ise bu bir aylık süreci mutlaka iyi bir şekilde değerlendirmeliler. Bu hafta sizi heyecanlandıracak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bununla birlikte yaratıcılık gerektiren konularda başarılı olacağınız bir süreçtesiniz. Şansınızı mutlaka iyi değerlendirmelisiniz. Hayattan daha çok keyif alabileceğiniz, koşulları değerlendirebileceğiniz, hobilerinize zaman ayırabileceğiniz bir hafta yaşıyorsunuz. Kendinize yeni bir hobi edinebilir ve aşk konusunda şansınızı denemek isteyebilirsiniz. Bu hafta sonunu biraz daha dingin ve yalnız kalmayı tercih ederek geçirebilirsiniz.

[PAGE]

YENGEÇ BURCU 22 HAZİRAN 2020 PAZARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bu hafta gündeminizde aile, yerleşim, taşınma gibi konular olabilir. Evinizde değişim yapmak isteyebilir ve tadilat işlerinize zaman ayırabilirsiniz. Yengeç burçları gününüzü dolu dolugeçireceğiniz bir hafta yaşıyorsunuz. Eviniz ve ailenizle ilgili konular ön planda olacak ve başınızı kaşımaya bile zaman bulamayacaksınız. Önemli kararlar alabileceğiniz, bir takım anlaşmalar yapabileceğiniz bir hafta yaşıyorsunuz. Geleceğe yönelik planlarınız ve hedefleriniz üzerine düşünme fırsatı bulabilirsiniz. Uzun süredir beklediğiniz bir hayalinizi yapmak için fırsat bulabilirsiniz bu hafta. Aile içindeki bazı konular tekrar gün yüzüne çıkabilir. Bu hafta iş ile ilgili konularda sürpriz teklifler alabilirsiniz. 

 

ASLAN BURCU 22 HAZİRAN 2020 PAZARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Aslan burçları, önümüzdeki dönemde iletişim konularına yönlenebilir yakın çevrenizle seyahat ve eğitimle alakalı konularda iletişim kurabilirsiniz. Seminer ve eğitim konuları gibi yeni hobi gibi konular merkezinizde olacaktır. Birtakım önemli sözleşmelere imza atabilirsiniz. Fakat bu konularda dikkatli olmanızda sözleşmelerin maddelerine dikkat etmenizde yarar var. Özellikle arkadaşlarınız sayesinde para kazanabileceğiniz işlere girebilirsiniz. Birinci dereceden akrabalarınızla ilgili gelişmeler yaşanabilir ve bu gelişmeler sizi de etkileyebilir. Bu hafta sözlerinizle ve fikirlerinizle dikkat çekeceğiniz bir hafta yaşayabilirsiniz. Bu sayede yeni işlerin başlangıcına vesile olacaksınız. Bu hafta size keyif verecek bazı haberler alabilirsiniz. Bu geçmişinizle alakalı olabilir. 

 

BAŞAK BURCU 22 HAZİRAN 2020 PAZARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bu haftadan itibaren alım satım işleri ve finansal konular ilginizi çekebilir. Para ile ilgili önemli gelişmeleri ertelemenizde yarar olacaktır. Size yapılması gereken ödemelerde gecikmeler olabilir ve bu gecikmeler sıkıntı yaşamanıza neden olabilir. Bu nedenden dolayı gerginlikler yaşamanız mümkün. Bu haftadan itibaren iş yükünüz biraz daha artabilir ve sorumluluklarınızdan dolayı yorgun düşebilirsiniz. Bu hafta içi ilginç ve güzel haberler alabilirsiniz. Yeni projelere girmek için imkan bulabilirsiniz. Sahip olduğunuz eşyalar veya almayı düşündüğünüz bir yatırım aracı için girişimlere başvurabilirsiniz. Bu hafta sonu sevdiklerinizle ve arkadaşlarınızla zaman geçirmeyi tercih edebilir, bazı organizasyonlara katılabilirsiniz.

[PAGE]

TERAZİ BURCU 22 HAZİRAN 2020 PAZARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bu hafta kendinizle ve kişiliğinizle ilgili konular gündeminizde olabilir. Terazi burçları kişisel yeteneklerinizi keşfedip bunların üzerine gitmek için zaman yaratabilirsiniz. Birkaç gün boyunca dengeyi ve huzuru yakalamak için çaba sarf etmeniz gerekebilir. Sağlık ile ilgili konular bu hafta ilgileneceğiniz konular arasında. Göz doktoruna veya diş hekimine gitmeniz gerekebilir. Hayatınızla ilgili konularda kontrolü elinize almak için çaba gösterebilirsiniz. Özel hayatınızda da yine kontrolü elinize almak için adım atabilirsiniz. Yeni kararlar almak ve hayatınıza yön vermek için doğru zamandasınız. Gerek fiziksel olarak gerek zihinsel olarak çevrenizdeki kişilerin dikkatini çekebilirsiniz. Partnerinizin ve iş ortağınızın söylemlerinden dolayı üzülebilirsiniz. 

 

AKREP BURCU 22 HAZİRAN 2020 PAZARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Akrep burçları bu haftadan itibaren ruhsal ve psikolojik durumlarla ilgili olaylar yaşayabilirsiniz. Kendinizi sorgulayacağınız ve dönüşüm süreci geçireceğiniz bir dönemdesiniz. Kendinizi ve geleceğinizi sorgulayacağınız gibi yeni kararlarda alabilirsiniz. Hedeflerinizi yeniden gözden geçirebilirsiniz. Hayatınızla ilgili birçok sorunun yanıtını arayacaksınız. Aynı zamanda bu hafta atacağınız tüm adımlarda temkinli olmalısınız. Bu hafta kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak için uygun bir zaman dilimi yaşıyorsunuz özellikle sigarayı bırakmak isteyenler adım atmak için mükemmel bir zaman. Bu hafta ekstra hassas ve kırılgan olabilirsiniz. Olayları abartmamaya ve sevdiklerinizi kırmamaya dikkat etmelisiniz. Etrafınızdaki dedikodular canınızı sıkabilir. 

 

YAY BURCU 22 HAZİRAN 2020 PAZARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Arkadaşlarınızla daha çok zaman geçirebileceğiniz ve birtakım sosyal etkinliklere girebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz yay burçları. Yakınlarınızla daha sık bir araya gelebilirsiniz. Aynı zamanda yeni kişilerle tanışabilir ve yeni sosyal ortamlara girebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan beklediğiniz desteği görebilirsiniz. Dostluklarınızın testten geçeceği bir dönemdesiniz. Bir nevi testten geçebilir ve dostluklarınızla aranızda maddi konulardan dolayı sıkıntı yaşanabilir. Bu hafta uzun zamandır istediğiniz bazı şeyler hiç beklemediğiniz anlarda gerçekleşebilir. Hayatınıza size destek olacak ve fikir verecek kişiler katılabilir ve yeni gruplar içinde kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Maddi anlamda kazancınızı daha çok arttırabilir ve yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. 

[PAGE]

 

OĞLAK BURCU 22 HAZİRAN 2020 PAZARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bu haftadan itibaren kariyer ile ilgili konuların daha çok gündeminize gelmesi mümkün olabilir oğlak ve yükselen oğlaklar. Birçok başarıya imza atabilir çevreniz tarafından övgüler alabilirsiniz. Zekânızla ve başarılarınızla gündeme geliyorsunuz. Yükselme yaşayabilir ve yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Bundan dolayı birçok konuda kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda bu hafta işle ev arasında denge kurmakta zorlanabilirsiniz. Düşüncelerinizle ve fikirlerinizle birçok kişinin dikkatini çekebilirsiniz. Yeni başlangıçlar gündeminizde olacaktır. Çok fazla göz önünde olacağınızdan dolayı adımlarınızı atarken son derece dikkatli olmalısınız. 

 

 

KOVA BURCU 22 HAZİRAN 2020 PAZARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Kova burçları bu hafta odak noktanız daha çok din, felsefe gibi akademik olaylar ve hukuksal meseleler olabilir. Aynı zamanda pasaport ve vize işlemleri gibi konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Uzak akrabalarınızla olan ilişkilerinizde dikkatli olmanız gereken bir süreçtesiniz. Bazı dedikodular canınızı sıkabilir. Aşırı aceleci ve fevri davranmamalısınız. Hukuksal konularla ilgili işleriniz varsa güzel sonuçlar alabilirsiniz. İş arayanlar bu önümüzdeki günlerde iş bulabilirler. Bu hafta sonu birtakım ailevi meseleler yüzünden can sıkıcı durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

 

BALIK BURCU 22 HAZİRAN 2020 PAZARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Kredi, burs ve miras gibi konular önümüzdeki dönemlerde gündeminizde olan konular olabilir. Birtakım sözleşmeler ve anlaşmalar ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda maddi anlamda birtakım sorumluluklar altına girebilirsiniz. Kredi veya taksit gibi finansal konularla ilgili gerginliklerden uzak olmalısınız. Balık ve yükselen balıklar sağlıkla ilgili konulara para harcamanız gerekebilir. Bundan dolayı sağlığınıza dikkat etmeli, sakarlıklardan uzak durmalısınız. Çok çaba sarf etmeden gelir elde edebilir ve borçlarınızı kapatabilirsiniz. Bu konularla ilgili iletişiminiz hızlanabilir. Partnerinizden veya ortağınızdan maddi konularda destek görebileceksiniz.