Göztepe’nin Genç Yıldızları Arda Okan ve Anthony Dennis’e Yurt İçi ve Yurt Dışından Talepler Yağdı

Editör
1 Dakika Okuma

Göztepe’nin Genç Yıldızlarına Talep Artıyor

Göztepe’nin genç futbolcuları Arda Okan Kurtulan ve Anthony Dennis’in, Türk ve uluslararası birçok kulüp tarafından izlendiği ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı ekibin bu oyuncular için farklı kulüplerle temasta bulunduğu bildirildi.

İzmir temsilcisi, genç oyuncuların yükselişiyle dikkat çekiyor. Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Romulo’yu Alman ekip RB Leipzig’e yaklaşık 25 milyon Euro’ya satmakla büyük ses getiren Göztepe, şimdi de Arda Okan ve Anthony Dennis’i vitrine çıkarıyor.

Bu sezon transfer edilen sağ bek Arda Okan Kurtulan, gösterdiği performansla dikkat çekmeyi başardı. 23 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş ve Trabzonspor tarafından takip edildiği duyumları alınırken, Anthony Dennis’in ise yurt dışından Eintracht Frankfurt, RB Leipzig ve Werder Bremen gibi takımların radarında olduğu öğrenildi.

Göztepe, 2025-2026 dönemindeki Avrupa hedeflerine yönelik çalışmalarını sürdürürken, ara transfer döneminde futbolcularını satmayı düşünmediği, ancak yüksek bonservis teklifleri gelmesi durumunda bu durumu gözden geçirebileceği ifade ediliyor.

Arda Okan Kurtulan, Göztepe formasıyla 17 maçta 2 gol ve 1 asistlik bir performans sergilerken, Anthony Dennis 16 maçta 3 gol atarak katkı sağladı.

Bu Makaleyi Paylaş