Trendyol Süper Lig’de Göztepe, Trabzonspor’u Ağırlıyor
Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında meydana gelen heyecan dolu mücadelede, Göztepe sahasında Trabzonspor’u konuk etti. İlk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlanan karşılaşma, futbolseverleri oldukça heyecanlandırdı.
İlk Yarıda Kaçan Fırsatlar
Mücadelenin başlama düdüğüyle birlikte 2. dakikada, Göztepe’nin oyuncusu Muçi, Pina’nın güzel pasıyla sağ çaprazdan ceza sahasına girdi. Ancak kaleci Lis, topu yumruklayarak tehlikeyi önledi.
11. dakikada, Zubkov’un sol kanattan kullandığı köşe atışında, Onuachu kafa vuruşunu yaptı. Fakat, uzak köşeye yönelen top yerden sekerek auta çıktı ve Göztepe, önemli bir fırsatı değerlendiremedi.
44. dakikada, ceza sahası dışından kullanılan serbest vuruşta Onuachu, sağ ayağıyla topu kaleye yönlendirdi ama savunma bu atışı engelleyerek, devrenin golsüz bitsini sağladı.
Karşılaşmanın Detayları
Maçın oynandığı stat ISONEM Park olarak belirlendi. Duyurulan hakem trio ise Atilla Karaoğlan, Ceyhun Sesigüzel ve Candaş Elbil’den oluştu.
Göztepe, Mateusz Lis, Taha Altıkardeş, Heliton, Bokele, Arda Okan Kurtulan, Dennis, Miroshi, Cherni, Efkan Bekiroğlu, Juan ve Janderson ile mücadele ederken, yedek kadrosunda Ekrem Kılıçarslan, Allan, Rhaldney gibi isimler yer aldı. Teknik direktörlük görevini Stanimir Stoilov üstleniyor.
Trabzonspor ise, Andre Onana, Pina, Serdar Saatçı, Batagov ve diğer oyuncularıyla sahaya çıktı. Yedek kadrosunda ise Onuralp Çevikkan ve Felipe Augusto gibi futbolcular bulunmaktaydı. Teknik direktörlük görevini ise Fatih Tekke yürütmektedir.
Sarı kartlar ise, Miroshi, Heliton ve Janderson (Göztepe) ile Ozan Tufan (Trabzonspor) tarafından alındı.
Sonuç olarak, Göztepe ve Trabzonspor, ilk yarıda kaydedilen durumla birlikte, futbolseverleri geride kalan ikinci yarıya hazırlayarak bekletiyor.
