Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Giresun’da Trafik Kazası: Sevnur Yılmaz Hayatını Kaybetti, İbrahim Yılmaz Yaralandı

    Giresun’un Bulancak ilçesinde sabah saatlerinde yaşanan trafik kazasında Sevnur Yılmaz (52) hayatını kaybetti, İbrahim Yılmaz (47) ise yaralandı. İbrahim Yılmaz’ın kullandığı kamyonet, Ayhan Sarıgül (41) idaresindeki tıra çarptı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

    Giresun'un Bulancak ilçesinde sabah saatlerinde yaşanan trafik kazasında Sevnur Yılmaz

    Giresun’da Trafik Kazası: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

    Giresun’un Bulancak ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen trajik bir trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirirken, bir kişi de yaralandı.

    Kazanın detaylarına göre, Karadeniz Sahil Yolu Giresun yönünde bulunan Sarayburnu Camii yakınlarında, İbrahim Yılmaz (47) yönetimindeki 55 AAU 069 plakalı kapalı kasa kamyonet, aynı istikamette ilerleyen Ayhan Sarıgül (41) idaresindeki 28 K 1987 plakalı tıra henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü arka taraftan çarptı.

    Olayın ardından derhal bölgeye ulaşan itfaiye, sağlık ve güvenlik ekipleri, ilk belirlemelerine göre yolcu konumunda bulunan Sevnur Yılmaz’ın (52) kaza yerinde yaşamını yitirdiğini tespit etti. Yaşanan kazada yaralanan sürücü İbrahim Yılmaz ise acilen Bulancak Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

    Soruşturma Başlatıldı

    Kaza ile ilgili olarak yetkililerce soruşturma başlatıldığı bildirildi. Olayın sebebinin araştırıldığı öğrenildi. Kazaya dair gelişmelerin takip edileceği vurgulanıyor.