Giresun’da İnşaat Çatısında Düşen İşçi Hayatını Kaybetti

Giresun’un Piraziz ilçesinde inşaat işçisi Faruk Aktaş, çatıda çalışma esnasında dengesini kaybederek yere düştü. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Aktaş, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Giresun'un Piraziz ilçesinde inşaat işçisi Faruk Aktaş, çatıda çalışma esnasında

İnşaat İşçisi Düşerek Hayatını Kaybetti

Giresun’un Piraziz ilçesinde bir inşaatın çatısında çalıştığı sırada dengesini kaybederek düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi.

Olayın Detayları

Edinilen bilgilere göre, Piraziz ilçesine bağlı Şeyhli mahallesinde gerçekleşen üzücü olayda, Faruk Aktaş isimli inşaat işçisi, henüz belirlenemeyen bir nedenle dengesini kaybederek çatıdan yere düştü. Olayın ardından çevredeki vatandaşlar, durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Aktaş, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Acı Kaybın Ardındaki Gerçekler

Ordu’nun Altınordu nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Faruk Aktaş’ın evli ve iki çocuk babası olduğu belirtildi. Olayın ardından aile ve yakınları büyük bir üzüntü yaşadı. Yetkililer, olayla ilgili soruşturma başlatarak, düşüşün nedenleri üzerinde araştırmalara başladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı