Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Gençlik ve Spor Bakanlığı Genel Müdürü Enes Efendioğlu, Manisa’da Gençlerle Buluştu ve ÜNİDES Projelerine Başvuru Çağrısı Yaptı

    Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Enes Efendioğlu, Manisa’da gençlerle bir araya gelerek, ÜNİDES projelerine katılmaları için üniversite öğrencilerine çağrıda bulundu. Gençlik merkezleri faaliyetleri üzerine yapılan toplantıda gençlik çalışanlarının eğitimi önemine vurgu yapıldı. Efendioğlu, gençlerin yenilikçi fikirlerine destek olduklarını belirtti.

    Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Enes Efendioğlu,

    Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan Manisa’da Önemli Toplantı

    Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Enes Efendioğlu, Manisa’da gençlerle bir araya gelerek kentteki gençlik faaliyetlerini değerlendirdi. Efendioğlu, üniversite öğrencilerine “ÜNİDES” projelerine katılmaları adına çağrıda bulundu.

    Gençlik Merkezlerinde İstişare Toplantısı

    75. Yıl Gençlik Merkezi’nde yapılan toplantıya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk ve İl Gençlik Hizmetleri Müdürü Güler Sökmen de katıldı. Gençlik merkezlerinin gerçekleştirdiği projeler hakkında bilgi alan Efendioğlu, il müdürü Öztürk’ten kentte yürütülen çalışmalarla ilgili detaylı bilgi aldı.

    Efendioğlu, gençlik çalışanlarıyla gerçekleştirdiği toplantıda, bu çalışanların yetkinlik çerçevesi ve eğitim programlarına vurgu yaparak, “Gençlik çalışanlarının daha etkili olmaları için eğitimlere önem veriyoruz. Gençliğe yol gösteren çalışanlarımızın her yönüyle donanımlı olması bizim önceliğimizdir” şeklinde konuştu. Öztürk ise, ziyaretleri için teşekkür ederek gençlik merkezlerinin gayretli çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

    ÜNİDES Projeleri için Gençlere Çağrı

    Genel Müdür Enes Efendioğlu, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Genç Ofisi’nde üniversite öğrencileriyle de bir araya geldi. Burada gençlerin görüşlerinin değerli olduğunu vurgulayan Efendioğlu, “Gençlerimiz, yenilikçi fikirleriyle geleceğe ilham veriyor. Bu yeni fikirlerin ve inovatif çalışmaların destekçisi olmaktan mutluluk duyuyoruz. Her zaman gençlerimizin yanındayız” dedi. Ayrıca, öğrencilerden ÜNİDES projelerine başvurmalarını istemeyi ihmal etmedi.

    Ziyaretler sırasında Mevlevihane Genç Ofisi’ni de gezen Efendioğlu, burada gençlerin taleplerini dinledi ve gönüllü gençlerle sohbet etti. Program, gençlerin düzenlediği mini bir konserle sona erdi ve katılımcılara keyifli anlar yaşattı.