UNİDES Projesi Kapsamında Öğrencilerle Buluşma
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Enes Efendioğlu, UNİDES Projesi çerçevesinde Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) öğrencileriyle bir araya geldi.
Bilecik’teki Gençlik Projeleri İncelendi
Etkinliğe katılan Dr. Efendioğlu, üniversitede yapımı süren ‘Ertuğrulgazi Gençlik Kampı ve Oba Tematik Parkı’ projelerini de yerinde inceledi. Programa, BŞEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kurban ve Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Demir de eşlik etti.
Dr. Efendioğlu, UNİDES Projesi’nin amacı üzerine yaptığı konuşmada, gençlerin kişisel gelişimlerini desteklemeyi, sosyal sorumluluk farkındalığı yaratmayı ve gönüllülük faaliyetlerine yönelik önemli katkılar sağlamayı hedeflediğini ifade etti. Öğrencilere, üniversite dönemlerini daha dinamik ve toplumsal fayda odaklı geçirmeleri için bu projeden faydalanabileceklerini hatırlattı.
Öğrencilerden Fikir Alışverişi
Program boyunca öğrenciler, temsilcileri aracılığıyla düşüncelerini dile getirdi ve Dr. Efendioğlu’na çeşitli sorular sordular. Etkinlik, samimi bir fikir alışverişinin ardından fotoğraf çekimiyle sona erdi.

