Gençlerbirliği Yardımcı Antrenörü Bizati: “Kupa da 6 puan kazandık, ligdeki seriyi devam ettirmek istiyoruz”

2 Dakika Okuma

Gençlerbirliği Yardımcı Antrenörü Özcan Bizati, Antalyaspor Maçının Ardından Açıklamalarda Bulundu

Gençlerbirliği Yardımcı Antrenörü Özcan Bizati, Antalyaspor maçının ardından, “Kupa da 6 puan yaptık, devamını getirmek istiyoruz. Ligde de bir seriye başladık. İnşallah yenilmezlik serimizi de devam ettirmek istiyoruz” dedi.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Gençlerbirliği Antalyaspor’u 1-0 Mağlup Etti

Ziraat Türkiye Kupası’nda B Grubu 2. hafta karşılaşmasında Gençlerbirliği, deplasmanda Antalyaspor’u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Gençlerbirliği Yardımcı Antrenörü Özcan Bizati, açıklamalarda bulundu. Bizati, maçın hem teknik ekip hem de oyuncular için kritik bir deneyim olduğunu belirterek, “İki takım için de değerli bir maçtı. Biz kamp açısından biraz değerlendirmeyle başlamak istiyoruz. Bizim için uzun bir süreçti. Burada kupanın denk gelmesi kampın 12 gün olmasını sağladı. Psikolojik olarak aşmamız gereken yorgunluğumuz vardı. Bir sınırımız vardı. Onu aşma açısından güzel bir maç oldu bizim için” diye konuştu.

Sakatlıksız ve Kazasız Bir Mücadele

Galibiyetin yanında sahada kazasız ve sakatlıksız bir şekilde mücadele edilmesinin kendilerini sevindirdiğini söyleyen Bizati, “Sakatlıksız, kazasız, herhangi bir şeysiz geçtiğimiz için seviniyoruz. Oynamayan oyuncularımızı oynattık. Genç oyuncularımızı özellikle altyapıdan gelen oyuncularımızı biraz görmek istedik. O bizim açımızdan önemliydi” şeklinde konuştu.

Kupada Elde Ettikleri 6 Puan Moral Veriyor

Kupada elde ettikleri 6 puanın moral verdiğini ifade eden deneyimli antrenör, hem kupada hem de ligde ivmeyi sürdürmek istediklerini belirterek, “Kupa da 6 puan yaptık, devamını getirmek istiyoruz. Ligde de bir seriye başladık. İnşallah yenilmezlik serimizi de devam ettirmek istiyoruz” açıklamasında bulundu.

İhlas Haber Ajansı

Bu Makaleyi Paylaş
Exit mobile version