Genç Voleybolcular Türkiye Şampiyonası Finalleri Kayseri’de Gerçekleşecek

1 Min Read

Genç Erkekler Voleybol Şampiyonası Finalleri Kayseri’de Gerçekleşecek

Genç Erkekler Türkiye Voleybol Şampiyonası finalleri Kayseri’de düzenlenmeye hazırlanıyor. 13-18 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan final aşamasında, 16 takım Türkiye şampiyonu unvanı için kıyasıya bir mücadelenin içine girecek.

Kayseri Voleybol İl Temsilciliği, Genç Erkekler Türkiye Voleybol Şampiyonası finallerinin düzenleneceği tarihi açıkladı. Maçların Atatürk ve Gevher Nesibe Spor Salonlarında oynanacağı belirtildi. Yarı finalde başarılı olan takımlar, Kayseri’de şampiyonluk için ter dökecekler. Türkiye şampiyonası için mücadele edecek olan 16 ekip şu şekilde sıralandı:

Kayseri Elit Voleybol, Halkbank, Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray, Ziraat Bankası, Altekma, Spor Toto, Düzce Belediyesi, İstanbul Doğu Akademi, Arkasspor, Konya Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Ankara TVF Spor Lisesi ve İstanbul Gençlikspor.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version