Köy Ziyaretleri Devam Ediyor
Gediz Kaymakamı Emrah Uzun, yerel halkın ihtiyaçlarını ve taleplerini yerinde değerlendirme amacıyla köy gezilerine hızla devam ediyor. Bu çerçevede, Kaymakam Uzun, Sazak, Ece, Tepepınar, Yumrutaş ve Yelki isimli köylere ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret esnasında, ilgili daire amirleri de Kaymakam’a eşlik etti.
Vatandaşların Sorunları Dinleniyor
Köy sakinleriyle bir araya gelen Kaymakam Uzun ve beraberindeki heyet, bölge halkının karşılaştığı sorunları ve beklentilerini dinleyerek, çözüm önerileri üzerinde fikir alışverişinde bulundu. Köy halkı, devlet yetkililerinin kendilerini ziyaret etmesinden büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade etti. Tespit edilen sorunlar ve talepler, ilgili daire amirlerince kaydedilerek, gerekli çalışmaların başlatılması için gereken adımlar atılacak.
Kaymakam Uzun’dan Açıklama
Gediz Kaymakamı Emrah Uzun, köy ziyaretlerinin kendileri için son derece önemli olduğunu vurguladı. Kaymakam Uzun, “Devletimizin öncelikli amacı, vatandaşlarına hizmet etmektir. Bizler, bu hizmetin en etkili ve en hızlı bir biçimde ulaşmasını sağlamak için yerinde incelemeler yapmaya özen gösteriyoruz. Köy ziyaretlerimiz aracılığıyla halkımızın sorunlarını birinci ağızdan dinliyor, taleplerini ilgili departmanlara iletiyoruz. Halkımızın yanında olup, birlikte çözüm üretmek en önemli sorumluluğumuzdur,” şeklinde konuştu.