Gebze’de Kebapçıya Silahlı Saldırı: 2 Yaralı, Olayla İlgili İnceleme Başlatıldı

1 Dakika Okuma

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde kebapçı dükkanına silahlı saldırı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir kebapçı dükkanında, içinde vatandaşların bulunduğu sırada silahlı saldırı gerçekleştirildi. Olayda 2 kişi yaralandı.

Olay, saat 22.00 sıralarında Beylikbağı Mahallesi Ankara Caddesi üzerindeki bir kebapçı dükkanında meydana geldi. Hafif ticari araçla olay yerine gelen şüpheliler, içeride vatandaşların bulunduğu sırada restoranı kurşun yağmuruna tuttu. Saldırıda iş yerinde bulunan M.C.P. ve M.C.A., vücutlarının çeşitli bölgelerinden yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Yaralılar, ambulanslarla Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Edinilen bilgilere göre, saldırganların hafif ticari araçla olay yerine geldikleri ve saldırının ardından kaçtıkları iddia edildi.

Olay yerinde yapılan incelemelerde 19 adet mermi çekirdeği tespit edildi. Polis ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme başlattı.

İhlas Haber Ajansı

Bu Makaleyi Paylaş
Exit mobile version