Gaziantep’te kar yağışı nedeniyle TAG Otoyolu’nda trafik durdu, birçok araç yolda kaldı.

1 Dakika Okuma

Gaziantep’te Yoğun Kar Yağışı Nedeniyle Trafik Durdu

Gaziantep’te etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Gaziantep-Adana istikametinde trafik akışı tamamen durdu. Çalışmaların sürdüğü otoyolda çok sayıda aracın mahsur kaldığı bildirildi.

Ulaşımda Aksamalar Yaşanıyor

Gaziantep’te öğle saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı etkisini sürdürmeye devam ediyor. Yoğun kar yağışı sebebiyle kentte tamamen beyaz bir örtü oluşurken ulaşımda da ciddi aksamalar yaşanıyor. Kar yağışı nedeniyle Gaziantep Havalimanı’ndan uçuşlar 23 Ocak saat 14.00’a kadar ertelenirken, kar yolları kar yağışının olumsuz etkilerinden etkileniyor.

Kar Yağışı Nedeniyle Bağlantı Yollarında Problemler

Kar yağışı nedeniyle Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu’nun Gaziantep-Adana istikametinde trafik akışı durdu. Otoyolda çok sayıda aracın saatlerdir mahsur kaldığı aktarılırken, Gaziantep-Şanlıurfa, Gaziantep-Kilis, Gaziantep-Kahramanmaraş ve Gaziantep-Adıyaman karayollarındaki ulaşımda kontrollü şekilde sağlanmaya çalışıldığı öğrenildi. Yollarda çok sayıda maddi hasarlı kazanın meydana geldiği bilgisi de geldi. Ekiplerin yolları açma çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

İhlas Haber Ajansı

Bu Makaleyi Paylaş
Exit mobile version