Gaziantep’te ASELSAN Elektromekanik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı

2 Dakika Okuma

Gaziantep Sanayi Odası ile ASELSAN İş Birliğinde Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Gaziantep Sanayi Odası ile ASELSAN iş birliğinde, Gaziantep’te kurulumu devam eden ASELSAN Gaziantep Elektromekanik Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, kurulum süreci, teknik altyapı çalışmaları ve gelecek dönem planlamaları değerlendirildi.

Toplantıda yapılan atamalar doğrultusunda, Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini ASELSAN Tedarik Zinciri Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Murat Aslan, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevini Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi üstlendi. Yönetim Kurulu Üyeleri ise Yiğitcan Konukoğlu, Mustafa Kamanlı ve İsmail Kökbıyık olarak belirlendi.

Gaziantep Elektromekanik Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin Yönetim Kurulu Toplantısı’nda, tesisin kurulum sürecindeki mevcut durum, devam eden teknik ve altyapı hazırlıkları, üretim aşamalarına yönelik planlamalar, savunma sanayine yönelik teknolojik altyapı ihtiyaçları ve ileri teknoloji üretimi için hedeflenen yapı kapsamlı şekilde ele alındı.

ASELSAN Gaziantep Elektromekanik Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin faaliyete geçmesinin, savunma sanayi ve ileri teknoloji üretiminde bölgede yeni bir dönemi başlatacağı, şehrin teknoloji altyapısını güçlendireceği ve Gaziantep’in bu alandaki yetkinliğini ileri bir seviyeye taşıyacağı vurgulandı.

Toplantı, kurulum sürecinin planlanan takvime uygun şekilde devam etmesi, teknik hazırlıkların hızlandırılması ve ASELSAN’ın Gaziantep’teki yapılanmasının şehrin yüksek teknoloji vizyonuna güçlü katkı sağlayacak adımlarla sürdürülmesi yönünde görüş ve önerilerle tamamlandı.

Ayrıca, Slip Ring üretimine yönelik planlanan yatırım kapsamında ortaklık sürecine dahil olacak firmalarla Gaziantep Sanayi Odası’nda istişare toplantısı gerçekleştirildi. Bu toplantıda yatırım ve üretim süreci, ihtiyaçlar ve iş birliğine dair konularda bilgi paylaşıldı.

Firmalarla yapılan toplantının ardından ASELSAN Gaziantep Elektromekanik Sanayi ve Ticaret A.Ş. heyeti ile firma yetkilileri, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yatırım yerinde incelemelerde bulundu. Kurulum sürecine yönelik fizibilite, teknik ihtiyaçlar ve üretim altyapısına dair başlıklar yerinde değerlendirildi ve sürecin etkin bir şekilde ilerlemesi için ihtiyaç duyulan aşamalar ele alındı.

İhlas Haber Ajansı

ETİKETLENDİ:
Bu Makaleyi Paylaş
Exit mobile version