Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Galatasaray, Corendon Alanyaspor Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

    Galatasaray, Corendon Alanyaspor ile 7. haftada oynayacağı maç öncesi Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri’nde antrenman yaptı. Teknik Direktör Okan Buruk eşliğinde gerçekleştirilen idman, pas ve topa sahip olma çalışmalarının ardından savunma ve hücum ile sona erdi. Takım, yarın saat 13.00’teki son antrenmanın ardından Alanya’ya gidecek.

    Galatasaray, Corendon Alanyaspor ile 7. haftada oynayacağı maç öncesi Kemerburgaz

    Galatasaray Alanyaspor Maçına Hazırlanıyor

    Galatasaray, Trendyol Süper Lig’de 7. haftasında Corendon Alanyaspor ile gerçekleştireceği deplasman karşılaşmasının hazırlıklarını Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri’nde sürdürdü.

    İdman Detayları

    Teknik Direktör Okan Buruk’un yönetimindeki antrenman, topla yapılan ısınma hareketleriyle başladı. İdmanın devamında, oyuncular iki grup halinde 8’e 2 pas çalışmaları gerçekleştirdi. Antrenmanın son bölümünde ise topa sahip olma ve ardından savunma ile hücum çalışmaları yapıldı.

    Son Hazırlıklar ve Seyahat

    Sarı-kırmızılı ekip, yarın saat 13.00’te gerçekleştirilecek son antrenman ile hazırlıklarını tamamlayacak. Sonrasında ise takım İstanbul’dan Alanya’ya hareket edecek. Galatasaray, bu önemli karşılaşma için tüm hazırlıklarını tamamlayarak sahaya çıkmayı bekliyor.