Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılılarda 100. maçına çıkan Kolombiyalı futbolcu Davinson Sanchez’e plaket ve forma takdim etti.
Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Galatasaray’ın evinde Gaziantep FK ile oynadığı karşılaşma öncesinde Kolombiyalı futbolcu Davinson Sanchez için bir tören gerçekleştirildi. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, saha kenarında yapılan organizasyonda, Turkcell Süper Kupa finalindeki Fenerbahçe maçında sarı-kırmızılılarda 100. resmi maçına çıkan Sanchez’e plaket sundu. Başkan Özbek ayrıca Kolombiyalı futbolcuya üzerinde 100 yazılı bir forma hediye etti. Taraftarlar da Davinson Sanchez için tezahüratlarda bulundular.
2023 yılında İngiliz ekibi Tottenham’dan 9 milyon 500 bin Euro bonservis bedeliyle transfer edilen 29 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılılarda Süper Lig’de 2, Türkiye Kupası ile Süper Kupa’da ise 1’er şampiyonluk yaşadı.
İhlas Haber Ajansı

