Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Fenerbahçe ile Beşiktaş, Cumhurbaşkanlığı Kupası Finali Öncesi Basın Toplantısı Düzenledi

    Fenerbahçe ile Beşiktaş, 38. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda yarın karşılaşacak. Basın toplantısında Fenerbahçe Antrenörü Sarunas Jasikevicius, maçın zorluğunu vurgularken, Beşiktaş Antrenörü Dusan Alimpijevic ise finale kalmanın mücadelesini bir savaş olarak nitelendirdi. Takım kaptanları Melih Mahmutoğlu ve Yiğit Arslan da maçın her iki takım için büyük bir şans olduğunu belirttiler.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Fenerbahçe ve Beşiktaş, Cumhurbaşkanlığı Kupası Finalinde Karşılaşacak!

    Yarın, 38. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası mücadelesinde Fenerbahçe ile Beşiktaş, Sinan Erdem Spor Salonu’nda karşı karşıya geliyor. Bu önemli karşılaşmanın basın toplantısı, müsabakanın yapılacağı salonda düzenlendi. Basın toplantısına iki takımın da başantrenörleri Sarunas Jasikevicius ile Dusan Alimpijevic’in yanı sıra, takım kaptanları Melih Mahmutoğlu ve Yiğit Arslan da katıldı.

    Jasikevicius’tan Zorlu Mücadele İtirafı

    Fenerbahçe başantrenörü Jasikevicius, iki ekibin de finale çıktığı için birbirlerini tebrik etti. Litvanyalı koç, “Zor bir maç olacağının bilincindeyiz. Rakibimizin ne kadar zorlayıcı bir takım olduğunun farkındayız. Elimizden gelenin en iyisini yaparak kazanmak için mücadele edeceğiz,” dedi.

    Alimpijevic: “Bu Bir Savaş!”

    Beşiktaş’ın koçu Dusan Alimpijevic, finale çıkmanın kendileri için büyük bir başarı olduğunu vurguladı. “Fenerbahçe ile 3. kez finalde karşılaşıyoruz. Finale çıkmış olmaktan mutluyum. Kupa için tek maçla mücadele etmenin zorluğunun farkındayız ve bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğiz. Ayrıca Fenerbahçe’yi Avrupa Ligi’ndeki başarılarından dolayı da tebrik ederim,” şeklinde konuştu.

    Kaptanlar, Taraftarları Maça Davet Ediyor

    Fenerbahçe kaptanı Melih Mahmutoğlu, finalin her iki takım için bir fırsat olduğunu belirtti. Mahmutoğlu, “Karşılaştığımız rakibimizi iyi tanıyoruz. İki ekip de kupayı kazanmanın peşinde. Beşiktaş’a ve ligdeki diğer takımlara başarılar diliyorum,” ifadelerine yer verdi.

    Siyah-beyazlıların kaptanı Yiğit Arslan ise, takımlarının bu sezon kupa hedeflerinin olduğunu belirtti. Arslan, “Basketbol milli takımımıza tebriklerimi iletiyorum. Bu finale çıkmak önemli bir başarı. Fenerbahçe gibi güçlü bir rakip ile güzel bir mücadelenin olacağına inanıyorum. Kupa için umutluyuz. Tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz,” diyerek sözlerini tamamladı.