Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Fenerbahçe, Diego Carlos’u Kiralık Olarak Como Kulübü’ne Gönderdi

    Fenerbahçe, Brezilyalı defans oyuncusu Diego Carlos’u İtalya’nın Como Kulübü’ne kiraladığını duyurdu. Carlos, sakatlıklar yüzünden sınırlı süre oynadıktan sonra, Como Teknik Direktörü Cesc Fabregas tarafından olumlu şekilde değerlendirildi. Carlos, Como’ya katılmaktan dolayı heyecanlı olduğunu belirtti.

    Fenerbahçe, Brezilyalı defans oyuncusu Diego Carlos'u İtalya'nın Como Kulübü'ne kiraladığını

    Fenerbahçe’den Diego Carlos’un Kiralık Transferi

    Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcu Diego Carlos’un kiralanması için İtalya’nın Como Kulübü ile anlaştığını resmen duyurdu.

    Fenerbahçe, 2024-2025 sezonunun ara transfer döneminde transfer ettiği Diego Carlos’u, yeni sezon planlaması doğrultusunda İtalyan ekibi Como’ya kiraladı. Geçmiş sezon boyunca yaşadığı ciddi sakatlıklar nedeniyle Süper Lig’de sadece 4, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 1 maçta forma giyen Carlos, bu geçici transferle daha fazla süre almayı hedefliyor.

    Teknik ekipten gelen rapor doğrultusunda, 32 yaşındaki defans oyuncusu, Como’a geçici olarak kiralanması konusunda anlaşma sağladı.

    Como Kulübü, bu transferle ilgili olarak resmi internet sitesi üzerinden bilgi yayınladı. Ayrıca, Brezilyalı stoperin kariyerine dair bilgilere de yer verildi. Como’nun Teknik Direktörü Cesc Fabregas, Diego Carlos hakkında; “O, deneyimli ve güçlü bir defans oyuncusu. Oyun sistemimize uyum sağlıyor ve defans hattımızı güçlendirecek” ifadelerini kullandı.

    Diego Carlos, transfer gerçekleştikten sonra duygu ve düşüncelerini şu şekilde dile getirdi: “Como’yu seçmemin nedeni, kulübün heyecan verici projeleri ve köklü futbol geçmişiydi. Hala gelişen ve büyük bir potansiyele sahip bir proje. Hem kendime hem de takıma katkıda bulunmak için buradayım.”