Fenerbahçe, Alanyaspor ile Berabere Kalarak İlk Puanını Kaybetti
Trendyol Süper Lig’de, Alanyaspor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, sezonun ilk iç saha puanını kaybetmiş oldu.
Mücadele Detayları
Süper Lig’in 1. hafta erteleme karşılaşmasında, Fenerbahçe Alanyaspor ile kozlarını paylaştı. Karşılaşmanın 18. dakikasında 1-0 geriye düşen sarı-lacivertliler, ilk yarıyı bu skorla kapattı. İkinci yarıda daha dinamik bir oyun sergileyen Fenerbahçe, 72. dakikada Nelson Semedo’nun attığı golle eşitliği sağladı. Cenk Tosun, 71. dakikada oyuna dahil olduktan sadece 5 dakika sonra Youssef En-Nesyri’ye asist yaparak takımına katkıda bulundu.
Uzatma dakikalarında, önde olan Fenerbahçe, kaleci İrfan Can Eğribayat’ın 90+3. dakikada Yusuf Özdemir’in kafa vuruşunu tutamayarak skoru 2-2’ye getirmesiyle şok bir eşitlikle karşılaştı. Hakem Cihan Aydın’ın son düdüğü çalmasıyla iki takım birer puanla sahadan ayrıldı. Fenerbahçe, taraftarının önünde sezonun ilk puan kaybını yaşamış oldu.
Fenerbahçe’nin Sezon Performansı
Sezona Göztepe ile berabere kalarak başlayan Fenerbahçe, ilk iç saha maçında Kocaelispor’u 3-1 gibi bir skorla yenmeyi başardı. Deplasmanda Gençlerbirliği’ni de aynı şekilde mağlup eden Kanarya, 3 gün önce Trabzonspor karşısında 1-0’lık galibiyet aldı. Alanyaspor ile olan eşitlik, Fenerbahçe’nin galibiyet serisinin sona ermesine neden oldu ve toplamda 11 puana ulaştı.
Fenerbahçe, bu birkaç maçlık süreçte rakip kalelere 9 gol atarken, kendi kalesinde ise 4 gol gördü.
Gelecek Maç
Sarı-lacivertli ekip, 21 Eylül Pazar günü Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak. Fenerbahçe, bu maçı kazanarak yeniden galibiyet serisi yakalamak istiyor.
GEBZE’DE 2 ŞÜPHELİNİN EVİNDE VE ÜSTÜNDE YAPILAN ARAMADA 20 GRAM SENTETİK KANNABİNOİD, 2 GRAM METAMFETAMİN VE 45 TL PARA ELE GEÇİRİLDİ.