Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Fatih’te Yol Verme Nedeniyle Yaşanan Kavga Sonrası Sürücü Darp Edildi

    Fatih Hocapaşa Mahallesi’nde, yol verme yüzünden çıkan tartışmada Z.K. ve arkadaşları K.A.’yı darp etti. Olay anları kameraya yansırken, İstanbul Emniyeti, Z.K., M.Y. ve F.Y.’yi gözaltına aldı. Şüpheliler, “kasten yaralama” suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

    Fatih Hocapaşa Mahallesi'nde, yol verme yüzünden çıkan tartışmada Z.K. ve

    Fatih’te Yol Verme Tartışması Kanlı Bitti

    Fatih’te iki sürücü arasında yol verme nedeniyle çıkan tartışmaya, bir sürücünün yakınları da katıldı. Tartışma kısa sürede büyürken, 4 şüpheli sürücüyü darp etti. Gruptaki şahısların yere düşen sürücüye tekme ve yumruklarla saldırdığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

    Olayın Detayları ve Yakalanan Şüpheliler

    Olay, dün Fatih Hocapaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mahallede bulunan bir işletmenin yetkilisi olan Z.K ile ters istikamette bekleyen K.A. isimli şahıs arasında tartışma çıktı. Yol verme nedeniyle çıkan tartışmanın kısa sürede büyümesiyle işletme yetkilisi ve yanındaki 3 kişi sürücüyü darp etti. Olayda K.A. yere düşerken, şahıslar yumruk ve tekmelerle saldırdı.

    Emniyet Ekiplerinin Başlattığı Çalışma

    İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sürücünün darp edilmesi olayına ilişkin çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda, saldırganların kimleri belirlendi. İşletme yetkilisi Z.K. ile Z.K., M.Y. ve F.Y. isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şüpheliler, emniyetteki tamamlanan işlemlerinin ardından “kasten yaralama” suçundan adli makamlara sevk edildi. Öte yandan, sürücünün, 4 şahıs tarafından darp edildiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, sürünün yere düştüğü ve şüphelilerin saldırdığı görüldü.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı