Olayın Detayları
İstanbul’un Fatih ilçesinde sokakta yürüyen genç kadına, araç sürücüsü tarafından sözlü tacizde bulunulması, büyük bir korku ve panik yarattı. 13 Temmuz Pazar günü saat 17.30 sıralarında gerçekleşen olayda, 34 GGB 382 plakalı araçtan inşa edilen taciz, genç kadını büyük bir tehdit altında bıraktı.
Tehditler ve Korku Dolu Anlar
Genç kadın Emine Şevval Çetinkaya, markete gitmek için evinden çıktığında, kimliği belirsiz sürücü tarafından rahatsız edici ifadelerle karşılaştı. Sözlü tacize maruz kalan genç kadın, geri çekilerek uzaklaşmaya çalışsa da sürücü, Çetinkaya’nın oturduğu apartmanın ismini söyleyerek tehditlerine devam etti. Bu tehditler karşısında büyük bir panik ve korku yaşayan Çetinkaya, “Sen kimsin git buradan” diyerek tepki gösterdi ve sürücüyü durdurmaya çalıştı.
Hamlelerin Ardından Kaçış
Kadının gösterdiği tepki sürücüyü paniğe sevk ederek, aracıyla ani bir geri manevra yapmasına neden oldu. Bu esnada genç kadının ayağının üzerinden geçerek olay yerinden hızla uzaklaştı. Çetinkaya hafif şekilde yaralanırken, olayın ardından polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili incelemelerin devam ettiği belirtildi.
Güvenlik Kamerasında Anbean Görüntüler
Olayın yaşandığı anlar, çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, aracın yol kenarına yanaşması, genç kadının araca yaklaşması ve sürücüyle yapılan diyalogların ardından aracın hızla uzaklaştığı anlar net bir şekilde ortaya çıktı. O anlar, İzmit’te yaşayan birçok insanın tepkisini topladı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
MAĞDUR KADIN
MAĞDUR KADIN