Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Fahri Toğrul: “Gurbetçiler Türkiye’deki Yıkama Fiyatlarını Pahalı Buluyor”

    Eskişehir’de oto yıkama yapan Fahri Toğrul, gurbetçilerin artan fiyatlar nedeniyle araç yıkama sıklığını azalttığını belirtti. Yüksek maliyetlerden dolayı geçen yıllara göre işlerin düştüğünü ve yıkama aralıklarının 6 aya kadar uzandığını ifade etti.

    Eskişehir'de oto yıkama yapan Fahri Toğrul, gurbetçilerin artan fiyatlar nedeniyle

    **Fahri Toğrul’dan Oto Yıkama Sektöründe Dikkat Çeken Açıklamalar**

    Eskişehir’de oto yıkama hizmeti sunan Fahri Toğrul, gurbetçi vatandaşların Türkiye’deki yüksek fiyatlar nedeniyle araç yıkama sıklıklarının düştüğünü ifade etti.

    Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte kış dönemine nazaran bir hareketlenme yaşandığını belirten Toğrul, ancak bunun beklentileri karşılamadığını dile getirdi.

    “Gurbetçiler Hizmet Alımında Kısıtlama Yapıyor”

    Yaz mevsiminde kış aylarına göre işlerindeki canlılığın arttığını belirten Toğrul, “Gurbetçiler, son iki yıldır beklenen iş hacmini bizlere sunamadı. Türkiye’ye geldiklerinde, fiyatların çok yüksek olduğunu düşünüyorlar. Önceden araçlarını her iki-üç günde bir yıkatırlardı, şimdi ise geldiklerinde yalnızca bir kere yıkayıp gittiklerine şahit oluyoruz. ‘Türkiye fiyatlarda bizi geçiyor’ yorumları yapıyorlar. Eskiden 5 Euro’ya yapılan yıkama, şimdi yaklaşık 10 Euro’ya mal oluyor.” şeklinde konuştu.

    “Yıkama Aralıkları Uzadı”

    Artan maliyetlerin oto yıkama sektöründe zorluklara yol açtığını aktaran Toğrul, “Kira ve personel giderleri bizim en büyük masraflarımız. Fatura yükü de eklenince, toplam maliyetler artıyor. Müşterilerimiz, eskiden ayda bir araç yıkatırken, bu süre şimdi 6 ay hatta bazıları için daha uzun aralıklara çıkmış durumda. Ekonomimizi korumak amacıyla fiyatlarımızı bu duruma göre düzenlemek zorundayız.” diye ekledi.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı