Eyyüp Kadir İnan, İzmir’deki Yangından Etkilenenlere Yardım Sözü Verdi

AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan, İzmir ziyareti sırasında yangın zararlarına destek verileceğini açıkladı. Aliağa Belediyesi’ni ziyaret eden İnan, Cumhur İttifakı’nın başarılarından bahsederek, İzmir’deki sorunlara çözüm üreteceklerini vurguladı.

Bu haberin fotoğrafı yok

Yangın Mağdurlarına Destek Müjdesi

AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, İzmir’deki orman yangınlarından etkilenenlere destek olacaklarını duyurdu.

İnan, İzmir Aliağa Belediyesini ziyaret ederken, Belediye Başkanı Serkan Acar ile bir araya gelerek belediyenin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi aldı. Görüşme sonrasında iki isim, kamuoyuna önemli açıklamalar yaptı.

Yangın Tehditleri ve Kontrol Altına Alma Çabaları

İzmir’deki yangınlarla ilgili soruları cevaplayan İnan, Aliağa’daki yangının ekiplerin hızlı müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındığını belirtti. İnan, “Yangın, bakanlıklarımız, valilik ve orman teşkilatlarımızın ortak çalışmasıyla hızlı bir şekilde kontrol altına alındı. Şu an Bornova’da yeni bir yangın çıktığını duyduk ve hemen oraya yöneliyoruz” şeklinde konuştu.

İzmir’de Hizmet Üretiminde Cumhur İttifakı’nın Rolü

İnan, Cumhur İttifakı’nın İzmir’deki iki belediyesi olan Menemen ve Aliağa’nın, kentin hizmet üretiminde önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti. Diğer ilçelerdeki hizmet eksikliklerinden yakındığını belirten İnan, “İzmirli hemşehrilerimiz bu nedenle büyük bir sıkıntı yaşıyor” dedi.

CHP’nin Yerel Sorunları Göz Ardı Ediyor

Cumhur İttifakı dışındaki ilçelerde belediye hizmetlerinin yetersiz olduğunu vurgulayan İnan, CHP’nin iç sorunları nedeniyle İzmir’in ihtiyaçlarını göremediğini ileri sürdü. “CHP kendi sorunlarına odaklandığı için İzmir’in problemleri göz ardı ediliyor. Ulaşım ve trafik gibi sorunlar CHP’nin gündeminde yer almıyor. Biz, iki belediyemizle bu sorunları çözmek için harekete geçtik” şeklinde konuştu.

İnan, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ile sağlık ve eğitim alanlarında projelerin hızlandırılacağını; 2028 yılına kadar Cumhur İttifakı olarak İzmir’e önemli katkılarda bulunacaklarını vurguladı.

Aliağa’nın Geleceği İçin İş Birliği

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Eyyüp Kadir İnan’ın ziyaretine teşekkür ederek, yangınlar ve bölgesel sorunlar hakkında bilgi verdiklerini belirtti. Acar, “Sayın vekilimiz Aliağa’ya sürekli geliyor ve her daim sorunlarımızla ilgileniyor. Önümüzdeki dönemde de bölgesel yatırımlar için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.