Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Etimesgutspor Başkanı Ömer Faruk Alimoğulları: “Hedefimiz Süper Lig’e yükselmek”

    Etimesgutspor Başkanı Ömer Faruk Alimoğulları, kulübün hedefinin Süper Lig olduğunu belirterek, başkentteki 3. büyük takım olmayı amaçladıklarını açıkladı. Alimoğulları, güçlü bir yönetimle geçmiş borçları kapattıklarını ve maddi destek aramadıklarını vurguladı.

    Etimesgutspor Başkanı Ömer Faruk Alimoğulları, kulübün hedefinin Süper Lig olduğunu

    Etimesgutspor’da Hedef Süper Lig

    TFF 3. Lig temsilcilerinden Etimesgutspor’un Başkanı Ömer Faruk Alimoğulları, kulübün hedeflerini büyüttüklerini vurgulayarak, “Hedefimiz Süper Lig. Planlarımızı ve kadromuzu bu doğrultuda şekillendirdik. Başaracağımıza inanıyorum,” dedi.

    Başkan Alimoğulları’nın Göreve Gelme Sebebi

    Etimesgutspor’un Başkanı Ömer Faruk Alimoğulları, kamuoyuyla bir araya gelerek göreve geliş amacını ve hedeflerini açıkladı. Ankara doğumlu olduğunu dile getiren Alimoğulları, bu şehirde büyümenin kendisine bir borç getirdiğini ve bu yüzden görevi üstlendiğini ifade etti. “Amacımız, bu bölgenin takımını Süper Lig’e çıkarmak ve Gençlerbirliği ile Ankaragücü’nden sonra şehrin 3. tanınmış takımı haline getirmek,” şeklinde konuştu.

    Etimesgutspor’un Hedefleri ve Vizyonu

    Kulüp için belirlenen sportif hedefler arasında önce 2. Lig’e yükselmek, ardından ise 1. Lig ve Süper Lig’e çıkmak yer alıyor. Alimoğulları, “Asıl hedefimiz sadece liglere çıkmak değil, bu liglerde kalıcı olmak. Bu sebeple altyapıya önem veriyoruz ve uzun vadeli bir kadro planlaması gerçekleştiriyoruz,” dedi.

    Mali Güç ve Yönetim Stratejisi

    Kulübün mali durumunu da ele alan Alimoğulları, geçmişten gelen tüm borçları kapattıklarını belirterek, “Şu anda kulübün hiçbir borcu yok. Yönetimimle birlikte Türkiye’nin en büyük 10 firmasında birinin sahibiyiz. Başkan vekilimiz Ahmet Turgut, bize maddi ve manevi açıdan destek veriyor. Ayrıca, Cajun Corner, Köroğlu İşkembecisi, Köksallar Mobilya ve Siba Müşavirlik gibi önemli firmalar yönetim kadromuzda yer alıyor. Bu projeyi gerçekleştirmek için gerekli maddi güce sahibiz ve kimseden yardım istemiyoruz,” açıklamasını yaptı.

    Son Sözler ve Destek Çağrısı

    Alimoğulları, “Gözümüzü Süper Lig’e dikerken, tüm kadro ve planlamamızı buna göre düzenledik. İnşallah gereken başarıyı elde edeceğiz. Etimesgutlu ve Ankaralı tüm taraftarlardan destek bekliyoruz,” diyerek konuşmasını sonlandırdı.