Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eskişehir’deki Fabrikada Kartonlardan Kaynaklanan Yangın Kontrol Altına Alındı, 6 İşçi Dumandan Etkilendi

Eskişehir’deki bir fabrikada, kartonların tutuşması sonucu çıkan yangında 6 işçi dumandan etkilendi. Yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Genel Sekreter Yardımcısı Hakkı Sarpkaya, can kaybı yaşanmadığını ve durumun iyi olduğunu belirtti.

Eskişehir'deki bir fabrikada, kartonların tutuşması sonucu çıkan yangında 6 işçi

Eskişehir’deki Fabrikada Yangın Panik Yarattı

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir fabrikada, marangozhane bölümündeki depoda çıkan yangın aniden paniğe neden oldu. Yangının, karton malzemelerin tutuşmasıyla başladığı belirtildi. Olayda 6 personelin yoğun duman nedeniyle etkilendiği öğrenildi.

Yangın sırasında, olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Hızla büyüyen alevler, ekiplerin müdahale etmesi ile kontrol altına alındı. Dumandan etkilenerek ambulanslarla müdahale edilen 6 işçinin sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisi verildi.

Yangın Hızla Kontrol Altına Alındı

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Genel Sekreter Yardımcısı Hakkı Sarpkaya, yangın hakkında açıklamalarda bulundu. Sarpkaya, “Bölgemiz Korel tesislerinde meydana gelen yangında, ilk başta büyük bir endişe yaşandı. Ancak itfaiye ekiplerimizin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Şu anda soğutma çalışmaları devam ediyor ve herhangi bir can kaybımız yok. Sadece dumandan etkilenen 6 çalışanın durumu iyi” dedi.

Yangının Çıkış Nedeni Hakkında Bilgiler

Yangının çıkış nedeni hakkında bilgi veren Hakkı Sarpkaya, “Yangının, fabrikanın yanı başındaki karton atıklarının aşırı sıcaklık nedeniyle tutuşması sonucu meydana geldiği düşünülüyor. Ancak kesin bilgi, itfaiye raporundan elde edilecek. Yangın, dış alandaki karton atıklarının bulunduğu yerde sınırlı kalmış durumda. Bu nedenle herhangi bir patlama durumu yaşanmadı, sadece dış alan etkilenmiştir” ifadelerini kullandı.

Sarpkaya ayrıca, dumandan etkilenen kişilerin hastaneye kaldırılmadığını ve 112 ambulans ekiplerinin olay yerinde gerekli müdahaleyi gerçekleştirdiğini belirtti. Fabrikada hiçbir mal kaybı yaşanmadığı da bildirildi.