Eskişehir’de Şüpheli Ölüm İncelemesi Başlatıldı
Eskişehir’de ticari taksinin egzoz dumanından zehirlenerek yaşamını yitiren 44 yaşındaki bir adamın ölümü üzerine soruşturma açıldı.
Olayın detayları, Şarhöyük Mahallesi’ndeki Hatboyu 2 Caddesi üzerine dayanıyor. Edinilen bilgilere göre, 26 T 0392 plakalı taksi içinde hareketsiz yatmakta olan bir adam gören çevredekiler, hızlı bir şekilde polis ve 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi. Araç kapısının açılmasının ardından yapılan incelemelerde, 44 yaşındaki V.M. isimli kişinin cansız bedeni bulundu.
Olayın Ardındaki Sebep Nedir?
Şahısın ölüm nedeninin, içinde bulunduğu aracın egzoz dumanı nedeniyle zehirlenme olduğu değerlendiriliyor. Şüpheli bir şekilde can veren V.M.’nin ölümü ile ilgili yetkililer olağanüstü bir şekilde soruşturma başlattı. കൂടുതൽ bilgiler için polis kaynaklarından açıklama bekleniyor.