Eskişehir’de Jandarmadan Büyük Sahte Para Operasyonu
Eskişehir ilinde jandarma ekipleri, piyasa değeri yaklaşık 1 milyon TL’ye ulaşan sahte Amerikan Doları’na el koydu.
Alınan istihbarat doğrultusunda, jandarma birimleri, bir kişinin sahte dolarları piyasaya sürme hazırlığında olduğunu tespit etti. Ekipler, şüpheli şahsın kullandığı aracı Tepebaşı ilçesine bağlı Yukarı Söğütönü Mahallesi’nde durdurdu.
Yapılan detaylı aramalarda, şüphelinin üzerinde ve aracında yapılan incelemede, toplam 207 adet sahte 100 Amerikan Doları banknot bulundu. Elde edilen banknotların tamamının farklı seri numaraları olduğu belirlendi ve bu sahte paraların toplam değeri yaklaşık 1 milyon TL olarak hesaplandı.
Bu operasyon neticesinde, ilgili şahıs hakkında ‘Parada Sahtecilik’ suçlaması ile soruşturma başlatıldı.
Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçılıkla mücadele çerçevesinde gereken tüm önlemleri almaya devam edeceğini vurguladı. Bu tür denetimlerle, halkın ekonomik güvenliğini korumak adına kararlı adımlar atmaya devam edeceklerini açıkladı.
ÇANAKKALE’DE AĞUSTOS AYINDA 22 KAÇAK YAPININ YIKIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
ÇANAKKALE’DE AĞUSTOS AYINDA 22 KAÇAK YAPININ YIKIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.