Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Eskişehir’de Arkadaşı Tarafından Tüfekle Vurulan Sercan Oktay, Son Yolculuğuna Uğurlandı

    Eskişehir’de Sercan Oktay (32), arkadaşının elindeki tüfeğin kazayla ateş alması sonucu kafasından vuruldu. 7 günlük tedavi sürecinin ardından yaşamını yitiren Oktay, Ulu Cami’de kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

    Eskişehir'de Sercan Oktay (32), arkadaşının elindeki tüfeğin kazayla ateş alması

    Eskişehir’de Cenaze Töreni Düzenlendi

    Eskişehir’de, arkadaşı tarafından yanlışlıkla tüfekle vurulan Sercan Oktay, kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı.

    Olayın Gelişimi

    Tepebaşı ilçesi Baksan Sanayi Sitesi’ndeki bir mobilya dükkanında bulunan S.G., elindeki tüfekle oynarken, silahın kazara ateş alması sonucu 32 yaşındaki yakın arkadaşı Sercan Oktay’ı kafasından vurdu. Ağır yaralanan Oktay, 7 gün süren yoğun bakım tedavisinin ardından yaşamını yitirdi.

    Cenaze Töreni ve Defin İşlemleri

    Üç erkek kardeşin en küçüğü olan Sercan Oktay için, Uluönder Mahallesi’nde yer alan Ulu Cami’de ikindi namazı sonrası bir cenaze töreni düzenlendi. Törende, Oktay’ın ağabeyleri taziyeleri kabul etti. Cenaze, defin işlemleri için Asri Mezarlığına götürüldü.

    Yaşanan bu trajik olay, çevre halkında büyük bir üzüntü yarattı. Sercan Oktay’ın durumu, komşuları ve arkadaşları tarafından derin bir acıyla karşılandı.