Eskişehir’de Firari Hükümlü Seyahat Edemedi
Eskişehir’de uzun süredir aranan bir hükümlü, sonunda yakayı ele verdi.
Odunpazarı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, aranan şahısların tespitine yönelik bir dizi çalışma gerçekleştirdi. Bu araştırmalar neticesinde, ‘uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama’ suçlarından iki adet aranması bulunan ve toplamda 33 yıl 7 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası ile 25 bin TL para cezası bulunan A.A.’nın adresi belirlendi.
Adreste Yakalanma Anı
Belirlenen adresin önünde gerçekleştirilen operasyonda A.A. yakalanarak, gerekli işlemler için adli makamlara teslim edildi. Hükümlünün yakalanması, güvenlik güçlerinin suçla mücadeledeki kararlılığının bir göstergesi olarak değerlendirildi.
Eskişehir’deki bu gelişme, toplum güvenliği açısından önemli bir adım olarak kaydedilirken, yetkililer çalışmalarına devam edeceğini duyurdu.

