Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, yeni evlenen Orhan Bayrak ve Kübra Yangın çiftinin nikah şahitliğini üstlendi.

    Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Orhan Bayrak ile Kübra Yangın çiftinin nikah şahitliğini üstlendi. Düğünde Vali Aksoy’un yanı sıra AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Ayşen Gürcan da yer aldı.

    Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü

    **Eskişehir Valisi, Yeni Evlilere Nikah Şahitliği Yaptı**

    Eskişehir’de, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Orhan Bayrak ile Kübra Yangın, hayatlarını birleştirdi. Çiftin düğün törenine katılan Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, düğün merasiminde nikah şahitliği yaparak, önemli anlarına tanıklık etti.

    **Vali Aksoy’a Düğün Katılımcısı Olma Fırsatı**

    Yeni evlenen çiftin düğününde, yine AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Ayşen Gürcan da yer aldı. Vali Aksoy, çiftin nikahını kıyarken, onlara ömür boyu mutluluk diledi. Düğün merasimi, katılımcıların büyük ilgisiyle gerçekleşti.

    **Memnuniyetle Gerçekleşen Nikah Merasimi**

    Orhan Bayrak ve Kübra Yangın’ın bu özel gününde, aileleri ve arkadaşları da yanlarındaydılar. Valinin ve Milletvekilinin destekleri, kutlamaya renk kattı. Nikah sonrası çıkan sevinç dolu anlar, organizasyonun başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğini gösterdi.