Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Gürcistan’da düşen uçakta şehit olan Hava Uçak Bakım Üsteğmen Emre Mercan’ın ailesine başsağlığı diledi.

1 Min Read

Şehit Uçak Bakım Üsteğmeni Emre Mercan’ın Ailesine Ziyaret

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Gürcistan’da yaşanan askeri uçak kazasında şehit olan Hava Uçak Bakım Üsteğmen Emre Mercan’ın ailesini ziyaret etti. Vali Aksoy, baba Halil İbrahim Mercan’a başsağlığı dileklerini iletirken, duygulu anlar yaşandı.

Vali Aksoy ve Askeri Yetkililer Birlikte Şehit Ailesinin Yanında

27 yaşındaki Emre Mercan, Azerbaycan’dan dönerken Gürcistan’da düşen askeri kargo uçağında hayatını kaybetti. Eskişehir’deki baba ocağını ziyaret eden Vali Aksoy, Emek Mahallesi’ndeki evin önünde kurulan taziye çadırında baba Mercan ile bir süre oturup konuştu. Ayrıca, evde düzenlenen dua merasimine de katıldı. Ziyarette bulunarak taziye dileklerini iletenler arasında Garnizon Komutanı Hava Orgeneral Rafet Dalkıran, İl Emniyet Müdürü Tolga Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Demir ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Orhan Bayrak da yer aldı.

Bu ziyaretle, şehit ailesine duyulan saygı ve destek bir kez daha gözler önüne serilmiş oldu.

Share This Article
Leave a review

Leave a Review

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version