Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Eski MKE Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Sayhan Gözaltına Alındı

    Makine ve Kimya Endüstrisi’nin eski başkanı İsmet Sayhan, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla gözaltına alındı. Sayhan, yolsuzluk ve rüşvetle ilgili bir soruşturma çerçevesinde İhsan Aktaş’a suikast hazırlığı iddialarıyla sorgulanıyor.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    İsmet Sayhan Gözaltına Alındı

    Makine ve Kimya Endüstrisi’nin (MKE) eski yönetim kurulu başkanlarından İsmet Sayhan, sürdürülen bir soruşturma çerçevesinde gözaltına alındı.

    İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla gerçekleştirilen operasyonda Sayhan’ın, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’ne götürüldüğü bildirildi.

    Yolsuzluk İddiaları ve Suikast Hazırlığı

    Sayhan’ın, ‘itirafçı’ Aziz İhsan Aktaş’a yönelik suikast hazırlığı iddialarıyla bağlantılı olarak gözaltına alındığı ifade edildi. Aktaş’ın, yolsuzluk ve rüşvet iddialarıyla birçok CHP’li belediye başkanının tutuklanmasına yol açtığı biliniyor.

    Yarın sabah İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edilmesi planlanan Sayhan hakkında, suç örgütü üyeliği ve casusluk suçlamasıyla işlem yapılacağı öğrenildi. Bu süreçte, zanlının ev ve işyerinde yapılan aramalarda “delil” niteliği taşıyan belge ve dokümanların bulunduğu iddiaları gündeme geldi.