Esenyurt’ta güvenlik altyapısı güçleniyor: Karakol projesi Ardıçlı Mahallesi’nde başlatıldı

1 Min Read

Esenyurt’ta Güvenlik Altyapısı Güçleniyor

Esenyurt Belediyesi, ilçedeki güvenlik çalışmalarını daha da ileri taşımak için yeni adımlar atıyor. Toplumsal olaylar ve acil durumlarla daha etkin bir şekilde başa çıkılabilmesi amacıyla başlatılan karakol projelerinin ilki, Ardıçlı Mahallesi’nde faaliyete geçiriliyor.

Hızla Tamamlanacak Karakol Projesi

Esenyurt Belediye Başkan Vekili Can Aksoy, Ardıçlı Mahalle Muhtarı Mustafa Kalem ve ilçe yöneticileriyle birlikte inşaat halindeki karakol binasında incelemelerde bulundu. İnşaat süreci hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Vekili Aksoy, projenin önemine vurgu yaptı.

Başkan Vekili Aksoy, projelerin halkın huzurunu ve güvenliğini göz önünde bulundurarak gerçekleştirildiğini dile getirirken, “Ardıçlı Mahallesi’nde oluşturduğumuz karakol, ilçemizde güvenliği artıracak önemli bir adım. En kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız,” şeklinde konuştu.

Gelecek Projeler İçin Hazırlıklar Devam Ediyor

Esenyurt Belediyesi, ayrıca ilçenin farklı bölgelerinde yeni karakol projeleri için de çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü bildirdi. Bu projelerle güvenlik altyapısının her alanda güçlendirilmesi hedefleniyor.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version