Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Esenyurt’ta Gürültü Tartışması Kavgaya Dönüştü: Cam Kırığıyla Saldırılar Kameralara Yansıdı

    İstanbul Esenyurt’ta gürültü yüzünden tartışan iki aile arasında arbede çıktı. Bir kişi cam kırığı ile saldırırken, diğer aile üyesi aracın camını taşla kırdı. Kavga, polisin müdahalesiyle sona erdi ve olaylar kameraya kaydedildi.

    İstanbul Esenyurt'ta gürültü yüzünden tartışan iki aile arasında arbede çıktı.

    Tartışma Büyüdü, Kavga Çıktı

    İstanbul’un Esenyurt ilçesinde bulunan Atatürk Mahallesi’nde, uzun bir süredir aralarında gerilim bulunan iki aile, gürültü sebebiyle kavga etmeye başladı. Bir kişi, rakip tarafı kırık cam parçasıyla hedef alırken, diğer aile fertleri ise tartıştıkları kişinin aracının camını taş atarak kırdı. Bu şiddet dolu anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

    Polisin Müdahalesi Olayı Sonlandırdı

    Dün öğle saatlerinde gerçekleşen olayda, daha önceden de çeşitli sebeplerle anlaşmazlık yaşayan iki aile gürültü nedeniyle tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen bu tartışma sokağa taştı ve bir tarafın kırık cam parçasıyla saldırısı sonucunda gerginlik yükseldi. Bu olay sonrasında, diğer ailenin üyeleri kendilerini yaralayan kişi ile araç arasındaki hesaplaşmalarını sürdürdü. Aracın camına taş fırlatarak maddi zarar verdiler. Olay, polis ekiplerinin zamanında müdahalesi ile yatıştırıldı. Görüntüler, anbean kamerayla kaydedildi.

     

     

     

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı