Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Esenyurt’ta “Dikizleme” Tartışması Yumruklu Kavgaya Dönüştü: Komşular Karakolluk Oldu

    Esenyurt’ta iki komşu arasında “Evimi dikizliyorsun” iddiasıyla başlayan tartışma, kavgaya dönüştü. Baba, genç kızları rahatsız ettiğini öne sürdüğü komşusuna tekme tokat saldırdı. Olay, cep telefonu kamerasına yansırken, taraflar karakola giderek birbirinden şikayetçi oldu.

    Esenyurt’ta iki komşu arasında "Evimi dikizliyorsun" iddiasıyla başlayan tartışma, kavgaya

    Esenyurt’ta Komşular Arasında Şiddetli Kavga

    Esenyurt’ta iki komşu arasında yaşanan “Evimi dikizliyorsun” tartışması, kısa sürede tekmeli ve yumruklu bir kavgaya dönüştü. Olay anı ise cep telefonuyla kaydedildi.

    Olayın Detayları ve Sebebi

    Dün sabah saatlerinde Bağlarçeşme Mahallesi’nde gerçekleşen olayda, evinde genç kızları olan biri, karşısındaki apartmanda oturan bir adamın sürekli olarak pencerelerine baktığından şikayet etti. Bu şikayetlerin ardından sinirlenen baba, yanındaki kızı evde bırakarak karşı apartmandaki komşusuna gitmeye karar verdi.

    Karşı komşusunu aşağıya çağıran baba, burada önce hakaretlerde bulundu ardından da arbede başladı. Olayın büyümesi sonucunda çevredeki vatandaşlar, kavgayı ayırmak için müdahale etti. Kavga anı, çevrede bulunan bir kişi tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

    Taraflar, savaşın ardından karakola giderek birbirlerinden şikayetçi oldukları belirtildi.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı