Esenyurt’ta Toplu Sünnet Şöleni Düzenlendi
Esenyurt Belediyesi, bin 20 çocuğun katıldığı büyük bir sünnet şenliği gerçekleştirdi. Etkinlik, Rıfat Ilgaz Açık Hava Tiyatrosu’nda düzenlenerek, çocuklar için eğlenceli bir deneyim sunuldu. Şölene Esenyurt Belediye Başkan Vekili Can Aksoy da katılım gösterdi.
Renkli Performanslar ve Eğlenceli Anlar
Şenlikte gerçekleştirilen illüzyon gösterileri, mehter takımı ve palyaçolar, çocuklara unutulmaz anlar yaşattı. İllüzyon gösterilerinin ardından sahneye çıkan Can Aksoy, sünnet olan minikleri alkışladı ve etkinlik sonrasında onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
“Kaynaklarımızı Tüm Kesimlere Yayma Çabası İçindeyiz”
Sahne şovlarının ardından katılımcılara seslenen Aksoy, “Değerli aileler, bu özel günde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Göreve başladığımız 10 ay süresince kaynaklarımızı her kesime ulaştırmak için çabalıyoruz. Öncelikli hedefimiz kadınlar, emekliler, özel gereksinim duyan çocuklar ve gençler. Sosyal tesislerimizi artırarak, yerel halkımıza daha iyi hizmet vermek istiyoruz,” dedi.
Çocukların Geleceği Üzerine Vurgular
Aksoy, konuşmasında çocuklara hitap ederek, “Sizler ülkemizin geleceğisiniz. Yarının liderleri, doktorları, mühendisleri bu salondan çıkacak. Daha güzel bir yaşam için, sağlıklı bir çevrede büyümeniz için çalışıyoruz,” ifadelerini kullandı.
Bir Ailenin Mutluluğu
5 yaşındaki oğlunun sünnetini yaptıran bir anne ise, şunları ifade etti: “Esenyurt Belediyesi’ne bize sağladıkları destek için minnettarız. Bizi burada en iyi şekilde ağırladıkları için çok mutluyuz.”