Erzurum’da Kaçakçılıkla Mücadele Operasyonu: 3 Ton 880 Kilogram Tütün Ele Geçirildi

1 Min Read

Erzurum’da Kaçak Tütün Operasyonu: 3 Ton Tütün Ele Geçirildi

Erzurum Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu çerçevesinde Yakutiye İlçesi’nde gerçekleştirdiği operasyonda önemli bir başarıya imza attı. Ekipler, 1 kamyon ve 1 panelvan aracı denetleyerek toplamda 3 ton 880 kilogram açık kıyılmış tütün buldu.

Gözaltına Alınan Şahıslar ve Süreç

Operasyon sonrası, A.T. adlı şahıs ifadesinin ardından serbest bırakılırken, M.K., U.Y. ve S.E. isimli üç kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan U.Y. ve S.E., savcılığın talimatı doğrultusunda serbest bırakıldı. M.K., mahkemeye sevk edildikten sonra adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Kaçakçılıkla Mücadelede Kararlılık Vurgusu

Konuyla ilgili Erzurum Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, kaçakçılıkla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği belirtildi. Yetkililer, bu tür operasyonların devam edeceğine ve kaçakçılıkla mücadelenin önemine dikkat çekti.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version